İKTİDAR MEDYASI GERÇEK HABER ARIYORSA

İKTİDAR MEDYASI GERÇEK HABER ARIYORSA

Bazı gazetelerde “Gelecek Partisi Avcılar İlçe İlçe Teşkilatının toplu şekilde TDP’ye katıldı” haberi üzerine bir açıklama yaparak “İktidar medyası gerçek haber arıyorsa” kendilerini takip etmelerini istedi.

İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin imzasıyla yayınlanan basın açıklamasında, “Avcılar Eski İlçe Başkanı Hüseyin Ağaoğlu’nun performansının beklentimizin altında kalması nedeni ile  daha önceden yollarımız ayırmıştır. Avcılar İlçe Başkanlığımıza 7 Ocak 2021 tarihinde Ahmet Şahin’in ataması yapılmış olup, bu atama İl Teşkilat Başkanımızın  Twitter hesabından aynı gün duyurulmuştu.

Eski İlçe Başkanı Hüseyin Ağaoğlu’nun TDP’ye katılmış olmasını, sanki mevcut ilçe başkanı ve ilçe yönetim kurulumuzun toplu katılımı gibi göstermek basın ahlakıyla bağdaşmamaktadır.

Çarpıtma habercilik anlayışıyla Gelecek partisi’ne zarar vermeye çalışan ““İktidar medyası gerçek haber arıyorsa”; gelecek Partisinin toplu üye katılım programlarını takip etmelerini onlara tavsiye ederiz.

Bütün Engellemelere ve çarpıtmalara rağmen Gelecek Partisi emin adımlarla heyecanla büyümeye  ve güçlenmeye devam edecektir.” Denildi.  



Anahtar Kelimeler: İKTİDAR MEDYASI GERÇEK HABER ARIYORSA