İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUKLARA, ÖĞRENCİLERDEN BEBEK

İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUKLARA, ÖĞRENCİLERDEN BEBEK

Türk Kızılay Bayrampaşa Şubesi Sabit Büyük Bayrak Lisesinin öğrencileri; öğretmenleri Burcu Akgün eşliğinde ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılmak üzere el emeği göz nuru yaptığı oyuncaklar dağıtacak.

Sabit Büyük Bayrak Lisesinin duyarlı öğrencileri; öğretmenleri Burcu Akgün eşliğinde yaptıkları bebekleri, Okul Müdürü Necat Paker, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Mamur ve Şube Müdürü Cevat Dervişoğlu eşliğinde, Türk Kızılay Bayrampaşa şubesine ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılmak üzere teslim etti.

Türk Kızılay Bayrampaşa Şube Başkanı Okan Aysu konuşmasında; “Öncelikle ihtiyaç sahibi çocukları düşünerek, duyarlılık gösteren el emeği göz nuru harcayıp emek verrek bu bebekleri yapan öğrencileri tebrik ediyorum.  Minik kalpler için yapılan oyuncaklar, Kızılay gençliği tarafından  ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak ve minikler sevindirilecektir. Öğrencilerle birlikte okul yöneticilerine ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederim.” dedi.

Okul Müdürü Necat Paker ise konuşmasında öğrencilerin duyarlı olması memnuniyet verdiğini belirterek, köprü görevi gören Türk Kızılay Bayrampaşa Şube yöneticilerine teşekkür etti.

Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Mamur ise okul yöneticilerini ve Türk Kızılay Bayrampaşa Şubesi yöneticilerinin bu dayanışmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.