Tarih: 09.03.2018 10:28

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN UMUDU ?HAYIREVİ?

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz yıl toplam 5 bin aileye yardım eli uzatan Hayırevi, bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelerin her türlü ihtiyacını karşılamak için seferber oluyor.

Bayrampaşa´daki ihtiyaç sahibi ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için seferber olan Bayrampaşa Belediyesi Hayırevi, Başkan Atila Aydıner´in eşi Melahat Aydıner´in koordinatörlüğünde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İhtiyaç sahiplerinin giyim, erzak, ev eşyası, soba, kömür ve kırtasiye malzemesine varıncaya kadar her türlü ihtiyacı Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Hayırevi tarafından karşılanıyor. Hayırevi´nden yardım almak isteyenlerin başvurularını Bayrampaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü´ne yapmaları gerekiyor.

Geçtiğimiz yıl toplam 5 bin aileye yardım eli uzatan Hayırevi, bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelerin her türlü ihtiyacını karşılamak için seferber oluyor. Ocak ve şubat aylarında yaklaşık 700 ailenin temel ihtiyaçları yine Hayırevi tarafından karşılandı.

Hayırevi´nde veren elin erdemi ile alan elin duasını buluşturduklarını ve yılda ortalama 5 bin aileye yardım ettiklerini belirten Hayırevi Koordinatörü Melahat Aydıner, ?İmkânlarımız ölçüsünde Bayrampaşa´daki ihtiyaç sahibi herkese yardım elimizi uzatıyoruz. Bizim için tek kriter var, o da bizden yardım talep edenin gerçekten ihtiyaç sahibi olması? açıklamasında bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —