İBRAHİM KAYA DİNİ DEĞERLERİ KULLANAN SENDİKALAR SAMİMİ DEĞİL!

Diyanet Hak ve Adalet Sen Genel Başkanı İbrahim Kaya, sendikalarının ayrıştırmayan ve Diyanet İşleri Başkanlığında çalışan herkesi kucaklayan bir sendika olduğunu söyledi.

TARİH: 30.01.2021 20:27
Son Güncelleme: 30.01.2021 20:27

DİNİ DEĞERLERİ KULLANAN SENDİKALAR SAMİMİ DEĞİL!

Diyanet Hak ve Adalet Sen’in popülist söylemlerle ne kendi içini ne de dışarıyı kandırmaya tevessül etmeyen tek sendika olduğuna dikkat çeken Kaya, özellikle dini değerlerimizin sendikaların popülist söylemlerine alet edildiğini belirterek, bu tür popülist söylemlerin samimi olmadığını ve Diyanet camiasını kandırmanın üstü kapalı yolu olduğunu belirterek, milli ve manevi konularda ahkâm kesen, açıklamalarıyla dikkat çekmeye çalışanların bazı konularda neden suspus olduklarını sorgulamak gerektiğine dikkat çekti!

SIRTINI SİYASETE YASLAMAYAN TEK SENDİKAYIZ

Diyanet Hak ve Adalet Sen’in, sorunları sahada tespit ederek çözüm üretmeye yönelik çalışmalarıyla dikkat çeken bir sendika olduğuna vurgu yapan İbrahim Kaya, sırtını siyasete yaslamayan tek sendikanın da yine kendi sendikaları olduğunu söyledi.

Kendilerini Alternatif Gören Sendikalar Dini Değerlerin Arkasına Saklanıyor!

Mevcudun karşısında kendilerini alternatif gören sendikaların her nedense sürekli dini değerlerin arkasına sığındıklarını belirten Kaya, İslami değerlerin kullanılmasıyla alternatif olunamayacağını, hak ve adalet kavramlarının benimsetilmesiyle mümkün olabileceğini söyledi.

POPÜLİST SÖYLEMLERDE BULUNUYORLAR

“Tüm sendikalar insan kavramı üzerine kurulmuştur. Çünkü insana hizmet etmenin çeşitli araçlarından biri de sendikalardır. Sendikalar çalışma hayatının ve demokrasinin önemli bir parçasıdır. Her sendikanın tüzüğü üyelerine yani insana hizmet etmenin yollarını gösterir ama bakıyoruz bazı sendikalar sadece kendileri insan odaklı hizmet veriyor veya faaliyette bulunuyormuş gibi popülist söylemlerde bulunuyorlar” diyen İbrahim Kaya, insanın, daha anlamlandırmak gerekirse üyelerine hizmet etmenin güvencesinin Anayasal ve uluslararası sözleşmelerle garanti altına alındığını, bu nedenle çalışma hayatındaki emek ve insan kavramlarının dini açıdan da önemli olduğunu söyledi.

AYRIŞTIRMAYAN TEK SENDİKAYIZ

Diyanet İşleri Başkanlığında çalışanların problemlerinin tespitinin ve bunların ilgili birimlere iletilmesinin önemli olduğunu söyleyen Kaya, kurum personellerinin her zaman yanında olduklarını, hiç kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan, şucu-bucu gözüyle bakmadan destek olduklarına dikkat çekerek, insan hakları ve sosyal adalet bağlamında kucaklayıcı bir yaklaşım içinde olduklarını söyledi. “Teşkilatlarımızda çalışan kardeşlerimizin huzurlu ve mutlu olmaları en önem verdiğimiz konudur. Bu çerçevede ekonomik, sosyal ve mesleki sorunlarının çözülmesi önceliğimizdir. Bunun için mücadele ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

184. Sayı

183. Sayı

182. Sayı

181. Sayı

180. Sayı

179. Sayı

178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

174, Sayı

173. Sayı

BAŞKAN DURSUN’DAN 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

SAADET PARTİSİ BAYRAMPAŞA’DAN ENGELLERİ KALDIRAN HEDİYE

KURBAN VEKALETLERİ KIZILAY’A EMANET

OKULLARDA "KIZILAY HİJYENİ" DÖNEMİ: DEV İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

MUHTAR ADAYI SEDAT GÜLŞEN’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

ÇAY ZATEN 5 LİRAYDI: BU ALGI SİYASETİNİN TAM KENDİSİDİR!

BAŞKAN YARDIMCISI FARUK LAYIK İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI

CHP KADIN KOLLARI ANNELER GÜNÜNDE HASAN MUTLU’NUN MESAJINI İLETTİ

ANTALYASPOR’U 4-2 MAĞLUP ETTİ GALATASARAY 26. KEZ ŞAMPİYON!

EYÜPSULTAN95 “EVDE ERKEN ÇOCUKLUK ÖĞRENME PROGRAMI” HİZMETE BAŞLADI

SABRİ AKPINAR PARKI PROJESİNDE ‘TAHSİS’ TARTIŞMASI İBRAHİM AKIN’A SORULDU

BİR NİNNİYLE DEĞİŞİR DÜNYA

SREBRENİTSA ANNELERİ’NDEN AYVALIK KAYMAKAMLIĞI’NA ZİYARET

ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL “KADIN EL EMEĞİ DURAĞI” EYÜPSULTAN’DA AÇILDI

KIZILAY BAYRAMPAŞA ŞUBESİ' KURBAN BAĞIŞI BEKLİYOR

MHP BAYRAMPAŞA’DA İBRAHİM YEŞİL DÖNEMİ: TEŞKİLAT KAPILARINI YENİDEN AÇTI

ALLAH’IN SELAMINI KİRLİ SİYASETE KURBAN EDENLER!

BAYRAMPAŞA’DA ANLAMLI İŞ BİRLİĞİ: TRAFİKTE ENGELLERİ SEVGİYLE AŞIYORUZ

MİLLET PARTİSİ: "GAZİOSMANPAŞA'DA 'MUHTEŞEM TÜRKİYE' MEŞALESİNİ YAKACAĞIZ"

ÖRNEK BİR OKUL: GAZİOSMANPAŞA ANADOLU İMAMA HATİP LİSESİ

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
İBRAHİM KAYA DİNİ DEĞERLERİ KULLANAN SENDİKALAR SAMİMİ DEĞİL!

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 33 24 4 5 48 77
2.FENERBAHÇE A.Ş. 33 21 2 10 40 73
3.TRABZONSPOR A.Ş. 33 20 4 9 25 69
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 34 17 8 9 19 60
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 34 16 9 9 23 57
6.GÖZTEPE A.Ş. 34 14 7 13 10 55
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 34 13 9 12 1 51
8.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 34 10 13 11 -6 41
9.TÜMOSAN KONYASPOR 33 10 13 10 -6 40
10.CORENDON ALANYASPOR 34 7 11 16 0 37
11.KOCAELİSPOR 33 9 14 10 -11 37
12.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 34 9 15 10 -15 37
13.İKAS EYÜPSPOR 33 8 17 8 -15 32
14.KASIMPAŞA A.Ş. 33 7 15 11 -17 32
15.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 33 8 18 7 -14 31
16.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 34 8 20 6 -23 30
17.HESAP.COM ANTALYASPOR 33 7 18 8 -23 29
18.ZECORNER KAYSERİSPOR 33 5 16 12 -36 27
  • Pazar 19.7 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 18.7 ° / 13.5 ° Bulutlu