İBRAHİM KAHRAMA’NIN İFTARI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

İBRAHİM KAHRAMA’NIN İFTARI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Giresun Karabulduk Çevre Köyleri Derneği Kurucu Başkanı, geçmiş dönem meclis üyesi ev CHP Bayrampaşa Meclis Üyesi Adayı İbrahim Kahraman’nın iftarına yoğun ilgi.

Giresun Karabulduk Çevre Köyleri Derneği Bayrampaşa belediyesine iki meclis üyesi vermeye hazırlanıyor. Derneğin Kurucu Başkanı İbrahim Kahraman CHP’den Meclis Üyesi Adayı, Avni Çiçek AK Parti’den Meclis Üyesi Adayı.

CHP’den Meclis Üyesi Adayı olan Giresun Karabulduk Çevre Köyleri Derneğinin Kurucu Başkanı İbrahim Kahraman dernek üyelerini iftar programında buluşturdu.

Programa CHP Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Mutlu, Geçmiş Dönem Mersin Milletvekili Akif Serin, Bayrampaşa Belediyesi Meclis Üyesi Fatoş Serin, Kadri Sancaktar, İBB İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak, AK Parti Meclis Üyesi Adayı Avni Çiçek, Tuna Spor Başkanı Mustafa Altuntaş,  Giresunlular Derneği Başkanı Murat Cenger, meclis üyesi adayları ve dernek üyeleri katıldı.   

Programda konuşan İbrahim Kahraman, katılımcılara teşekkür etti. Sadece meclis üyesi olmanın bir anlamı olmadığını iktidarı istediğini belitti. “Sizlerden Bayrampaşa’da Hasan Mutlu’ya, İBB’de Ekrem İmamoğlu’na destek istiyorum” dedi.

İBB İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak’ta konuşmasında iftar programında dolayı İbrahim Kahraman’ı kutladı katılımcılardan Bayrampaşa’da Hasan Mutlu’ya, İBB’de Ekrem İmamoğlu’na destek istedi, “Destek verin ki, güzelleşmeye başlayan İstanbul daha güzel olsun, Bayrampaşa’da da Hasan Mutlu Başkanımı Belediye Başkanı yapalım.” Dedi.

Belediye Başkan Adayı Hasan Mutlu konuşmasında programdan dolayı İbrahim Kahraman’a ve Dernek yöneticilerine teşekkür etti. Mutlu: “Bayrampaşa’da çocuklar, gençler kadınlar ve aileler için istediğiniz şekilde yaşam alanları görebiliyorsanız mevcut durumu devam ettirin. Ama yaşanabilir bir Bayrampaşa istiyorsanız bu sefer bir beş yıllığına oylarınızı emanet olarak bize verin. Mevcut yönetimin yıllardır yapamadığı işleri biz beş yılda yapacağız. Eğer yapamazsak beş yıl sonra seçimde emanet oylarınızı geri alın. Ben eğitim işindeyim. En kıymetlileriniz olan evlatlarınızı bize emanet ettiniz, şimdide Bayrampaşa’yı emanet edin. Hep birlikte Bayrampaşa’yı güzelleştirelim, Bayrampaşa’yı birlikte yönetelim.” İfadelerini kullandı, İBB’de Ekrem İmamoğlu’na Bayrampaşa’da kendisi ve ekibine destek istedi.