HÜR DÜŞÜNCEDEN BAŞ SAĞLIĞI ZİYARET

HÜR DÜŞÜNCEDEN BAŞ SAĞLIĞI ZİYARET

Hür Düşünce Hareketi Genel Başkanı Süleyman Aksoy ve Genel Sekreteri ve EGEBİR Başkanı Hüseyin Raşit Öz gazetemize ziyarette bulundu.

Genel Başkanı Süleyman Aksoy ve Genel Sekreteri  ve EGEBİR Başkanı Hüseyin Raşit Öz bir süredir devem ettirdikleri Hür Düşünce Hareketi ile ilgili bilgi vermek ve geçtiğimiz günlerde vefat eden Millet Partisi genel Başkanı Aykut Edibali için baş sağlığı dilemek için gazetemizin sahibi Mehmet Ceylan’ı ziyaret etti.  

Ziyaret bir sohbet havasında geçti. Hür Düşünce Hareketi Genel Başkanı Süleyman Aksoy Aykut Edibali’nin vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirerek ülke bir büyük değerini kaybettiğini dile getirdi.

Hür Düşünce Hareketi ile ilgili de ülkenin durumunun iyi olmadığını demokratların bu işe el koyması gerektiğinin altını çizdi. Hür Düşünce Hareketinin daha çok Demokrat parti, Adalet Partisi mensuplarından oluştuğunu bunun yanında CHP’li, MHP’li ve RP’li ANAP’lı vatandaşlarında yer aldığını belirtti. Büyük bir özveriyle ülkenin sorunlarını konuştuklarını, problemleri anlattıklarını ve çözüm yolları önerdiklerini ifade etti.

Mehmet Ceylan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.  Aykut Edibali’nin bir parti genel başkanlığı ötesinde bir abi, öğretmen, yol gösterici hatta bir ulama olduğunun altını çizdi.

Ziyaret sonrası Mehmet Ceylan misafirlerine kendi kitabı olan Klavyenin Doğru Tuşu ve Ahmak Duygular kitabını takdim etti.

     



Anahtar Kelimeler: DÜŞÜNCEDEN SAĞLIĞI ZİYARET