Tarih: 01.09.2024 19:59

HAYVAN DOSTLARI İÇİN PATİ PARK AÇILDI

Facebook Twitter Linked-in

Editör: Cihan Serdar AKTAŞ

Pati Park, köpeklerin güvenli bir şekilde koşup oynayabilecekleri, sosyalleşebilecekleri ve egzersiz yapabilecekleri özel bir alan olarak tasarlandı.

‘HAYAL ETTİK, YAPTIK’

Pati Parkta incelemelerde bulunan Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, “Bakırköy'ümüzde yaşayan tüm canlıların mutluluğu ve refahı bizim için çok önemli. Hayvanlar rahat rahat özgürce koşsunlar diye hayal ettik ve birkaç ay sonra da pati parkı yaptık. Pati Park projemizle, patili dostlarımıza özel bir yaşam alanı sunuyoruz. Bu park, hem onların hem de sahiplerinin keyifli vakit geçirebilecekleri bir buluşma noktası olacak. Pati Park'ta köpekler için oyun alanları, engel parkurları bulunuyor. Bakırköy Belediyesi, bu projeyle hayvan haklarına verdiği önemi bir kez daha göstermiş oldu” ifadelerini kullandı.

‘HERKES RAHAT EDECEK’

Pati parkın açılmasıyla ilgili konuşan bir hayvansever ise, “Hayvanlardan korkan insanlar var hem onlar için hem de köpeklerimizin özgürce koşabilmesi için çok iyi oldu. Burası çok güzel oldu. Çok teşekkür ederim. Herkes rahat edecek” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —