Başlık
HASAN MUTLU’DAN SÖMESTRİ TATİLİ MESAJI
Görevden uzaklaştırılan ve yaklaşık dört aydır tutuklu bulunan eski Belediye Başkanı Hasan Mutlu, öğrencilere Sömestri tatili mesajı yayınladı. “Eğitim sadece ders zilinin çalmasıyla sınırlı değildir.” Diyerek iyi tatiller diledi.
Hasan Mutlu Mesajında, “Eğitim sadece ders zilinin çalmasıyla sınırlı değildir. Dinlenmek, düşünmek, hayal kurmak da öğrenmenin en önemli parçalarındandır.” Diyerek öğrencilere iyi tatiller diledi.
Hasan Mutlu: Bir öğretmen olarak bilirim ki; eğitim sadece ders zilinin çalmasıyla sınırlı değildir. Dinlenmek, düşünmek, hayal kurmak da öğrenmenin en önemli parçalarındandır.
Yarıyıl tatiline giren tüm öğrencilerimize; emeklerinin karşılığını alacakları, kitapla, oyunla ve sevdikleriyle geçirecekleri verimli bir tatil diliyorum.
Çocuklarımızın geleceği için büyük bir özveriyle çalışan kıymetli öğretmenlerimize ve her koşulda evlatlarının yanında olan değerli velilerimize teşekkür ediyorum.
Tatilin ardından daha güçlü, daha umutlu ve daha istekli bir şekilde yeniden buluşmak dileğiyle…
İyi tatiller.” İfadelerini kullandı.
LİG TABLOSU
- Pazartesi 21.8 ° / 14.8 ° Güneşli
- Salı 22.9 ° / 15.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Çarşamba 20.5 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı












