HASAN MUTLU İŞ DÜNYASIYLA BULUŞTU

HASAN MUTLU İŞ DÜNYASIYLA BULUŞTU

CHP Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Mutlu, Bayrampaşa’nın önemli iş insanları derneği BATİAD’ı ziyaret etti, iş dünyasıyla bir araya geldi.

Hasan Mutlu’yu BATİAD Başkanı Bekir Taner Ateş ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Hasan Mutlu Projelerini anlattı, BATİAD üyelerinin sorunlarını dinledi. 

RUMELİ TÜRKLERİ DERNEĞİNE ZİYARET

Hasan Mutlu Dernek ziyaretlerine Rumeli Türkleri Derneği Bayrampaşa Şubesiyle devam etti. Rumeli Türkleri Derneği ziyaretinde Şube Başkanı Metin Altıntaş ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Projelerini anlatan Hasan Mutlu dernek üyelerinin sorunlarını dinledi, sorularını cevaplandırdı.

HALK DANSLARIYLA HALAY ÇEKTİ

Özgün Adımlar Halk Dansları Derneğini ziyaret etti, dernek yöneticileriyle halay çekti. Dernek Başkanı Ertan Taşkın ve üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, Hasan Mutlu; Sanat’ta ve Kültür ‘de söz sahibi bir Bayrampaşa için birlikte çok çalışacaklarını ifade etti. 

KAHVEDE, CADDEDE BAYRAMPAŞALIYLA

Hasan Mutlu, STK’lar, Sokaklar, Caddeler, Kahveler adım adım Bayrampaşa’da vatandaşlarla bir oluyor, sorunlarını dinliyor, projelerini anlatıyor. Her Bayrampaşa’nın elini sıkıyor, gönlünü okşuyor, karanfil vererek gönlünü alıyor.  



Anahtar Kelimeler: HASAN MUTLU DÜNYASIYLA BULUŞTU