Tarih: 29.11.2022 17:48

HALK TOPLANTISI YILDIRIM MAHALLESİ'NDE YAPILDI

Facebook Twitter Linked-in

Toplantıya Kaymakam Dr. Soner Şenel, Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Sırakaya, İlçe Emniyet  Müdürü Abdullah Afacan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Mamur, Yıldırım Mahallesi Muhtarı Adnan Liçina, KASDER Bayrampaşa Başkanı Şaban Can ve diğer ilgili birim müdürlüklerinden katılıcımlar ile vatandaşlar katıldı.
Toplantı Yıldırım Mahalle Muhtarı Adnan Liçina’nın konuşmalarıyla başladı. Akabinde KASDER şube başkanı Şaban Can ve Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel’in konuşmaları ve soru cevaplar ile toplantı son buldu.

Kaymakam Dr. Şenel, toplantıya ev sahipliği yapması dolayısı ile KASDER’e teşekkür ederek konuşmaya başladı. Derneğin disiplinli çalışmaları ve profesyonelliğine değindi ve şube başkanını tebrik etti. Yapılan kamu hizmetlerine değindi; eğitim, ibadet ve altyapı çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Yıldırım mahallesinin demografik yapısına değin bilgiler verdi.

Konuşmalarda genel olarak kamu, belediye ve mahalle özelinde günlük yaşamda yaşanan ve vatandaşların yaşam kalitesinin iyileştirilmesine değin sorunlar ele alındı. Sorunlar birinci elden değerlendirilip ilgili birimlere gönderildi. Gündeme alınan konular belediye hizmetleri, otopark sorunları, çocukların ve gençlerin uyuşturucudan korunmasına dair önleyici faaliyetler, kaldırım işgalleri, özellikle geceleri mahalle dışından gelen kişilerin gürültü ve kargaşa çıkarmaları, vahşi köpeklerin ağızlıksız gezdirilmesi, ses kirliliği, trafik sirkülasyonunda bazı noktaların yetersiz kalması, parklarda yaşanan kavgalar ve uyuşturucu ticareti/tüketimi, bazı tekellerin gece 10’dan sonra kepenkleri kapatıp gayri resmi olarak alkol satışına devam etmesi ele alındı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —