Tarih: 31.08.2024 10:27

HAKAN YILMAZ ERZİNCAN POLİS MESLEK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRÜ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Kariyerine, İstanbul emniyetinde başlayan, Hakan Yılmaz, Malatya ve Sakarya gibi illerde çeşitli rütbelerde görev yaptı. Bu süreçte gösterdiği başarılı görevlerde bulunan Hakan Yılmaz, tekrar İstanbul’a dönerek İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nde önemli pozisyonlarda görev yaptı. Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Fatih’ten sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz Erzincan Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü olarak atandı.  

Hakan Yılmaz’ı, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu makamında kabul etti, başarılar diledi.

 

Hakan Yılmaz Kimdir?

05.05.1972 İstanbul doğumlu olup aslen Niğdelidir.

1990 yılında İstanbul Polis Kolejini ve 1994 yılında Polis Akademisini bitirerek Komiser Yardımcısı rütbesi ile İstanbul İl Müdürlüğünde göreve başlamıştır.

Sırası ile değişik rütbelerde İstanbul, Malatya, Sakarya ve ardından tekrar İstanbul İl Emniyet Müdürlüklerinde görev yapmıştır. Son olarak Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Fatih'ten sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevlerini yaptıktan sonra 2019 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ederek Teftiş Kurulu Başkanlığında Polis Başmüfettişi olarak göreve başlamıştır. Teftiş Kurulu Başkanlığında görevli iken İçişleri Bakanlığının 15.08.2024 tarihli atama kararı ile 26.08.2024 tarihinde Erzincan Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü olarak göreve başlamıştır.

     Erzincan Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürümüz Hakan YILMAZ evli ve 1 çocuk babasıdır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —