Tarih: 15.07.2020 12:06

HAİNLER MİLLETİN VATAN SEVGİSİ KARŞISINDA EMELİNE ULAŞAMADI

Facebook Twitter Linked-in

"Bundan tam 4 yıl önce 15 Temmuz 2016 Cuma günü  hain Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), demokrasimizi, birlik beraberliğimizi ve aydınlık geleceğimizi ortadan kaldırmak için alçak bir darbe teşebbüsünde bulunmuştur" diyen Kaymakamı Dr. Soner Şenel; "Ecdadımızın şanlı tarihinden ilham alan asil milletimiz meydanlara çıkıp  uçaklara, tanklara, tüfeklere, mermilere göğsünü siper ederek, yeni bir kahramanlık destanı daha yazmıştır. Devletimize ve bağımsızlığımıza karşı yapılacak her türlü saldırıya karşı birlikte hareket etme iradesi sağlam bir şekilde ortaya konulmuştur.15 Temmuz gecesi kendi vatanına ihanet içerisinde olanlar, şanlı milletimizin vatan sevgisi ile dolu kahramanlık destanı neticesinde emeline ulaşamamıştır.
Şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere emaneti olan bu kutsal topraklar üzerinde birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, bu tür olaylardan ders çıkarmak, demokrasi ve millet iradesine saygıyı özümsemek,  çocuklarımıza, gençlerimize 15 Temmuz ruhunu anlatmak bizim için en önemli vazifelerden biridir.
Bu duygu ve düşüncelerle  Milletimizin “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”nü kutluyor, vatanı ve bayrağı uğruna canını veren tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de sağlık, esenlik ve uzun ömür diliyorum" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —