Tarih: 19.12.2020 21:51

GÜLŞEN KADEŞ MAHALLE KADINLARINA VEDA EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Gülşen Kadeş vedanın son olmadığını davanın devam ettiğini bunun bir bayrak yarışı olduğunu belirterek, Mahalle Kadın Kolları yöneticilerine “önceki dönemde başka başkanımız vardı, dün ben vardım yarın başka bir arkadaşımız bu bayrağı taşıyacaktır. Yaptığımız işi bir dava bilinci içinde yapmak zorundayız. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu hedefler doğrultusunda bu dava, biz olsak ta olmasak da  devam edecektir. BU yaptığımız işin bir dava hizmeti olduğunu sakın unutmayın. Bu dönem içinde birlikte çalıştık, destek verdiniz her birinize teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.   

TEŞEKKÜR EDERİZ GÜLŞEN KADEŞ…..

AK parti Bayrampaşa Karteltepe Mahalle teşkilatı yayınladıkları mesajla Gülşen Kadeş’e teşekkür etti.

Kartaltepe Mahalle Teşkilatı Tanıtım Medya Başkanı Mukrime Dalkıran’ının Bayrampaşa Kartaltepe sosyal medya hesabında yayınladığı mesajda; “Uzun yıllardır davamıza hizmet eden, bu güne kadar çalıştığım dönemde her zaman çalışmalarını örnek aldığım, Bayrampaşa Kadın Kolları Başkanımız Gündeş Kadeş uzun yolculuğunu bizlere veda ederek bitirdi.

Biz AK kadınlar olarak Bayrampaşa’nın sokaklarını bir dava aşkıyla arşınladık. Biz şahsi menfaatler için değil dava bilinci içinde, Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği hedefle birlikte yürüdük. Reisimizin dediği gibi birlikte ıslandık bu yollarda, birlikte yürüdük çamurlu ıslak yollarda yağan yağmur suyunda yıkandık, yağan karı kendimize kefen sandık. Yılmadık yürümekten, çalışmaktan bir oy ne olacak demedik, sıkmadık el bırakmadık, oylarından önce gönüllerine talip olduk kucakladık sevgi ile aşk ile tek tek ayırt etmeden Bayrampaşa hanelerini.

Sözün kısası bu çalışmaları yaparken hep yanımızda, önümüzde, arkamızda Başkanımız Gülşen Kadeş’i gördük.  

Bayrampaşa’da AK kadınların, Nene hatunların hep önünde yürüyerek, çalışmalarıyla örnek olan Başkanımız Gülşen Kadeş Rabbim senden razı olsun, çok teşekkür ederim.

Bundan sonraki çalışmalarınızda, hayatınızda Rabbim sağlık huzur başarı dilerim

Sağ olasın Gönüllerimizde Başkan olarak yaşayacak olan Gülşen Kadeş…” denildi.     




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —