GÜÇLÜ EKİP DOĞRU HİZMET, ALTINTEPSİ’DE AYCAN MUHTAR

GÜÇLÜ EKİP DOĞRU HİZMET, ALTINTEPSİ’DE AYCAN MUHTAR

Seçimlere bir gün kala belediye başkan ve muhtar adayları son çalışmalarını yapıyor. Altıntepsi Muhtar Adayı Aycan Vatansever’de son çalışmalarını yapıyor.

Kanatlar Derneğinin de desteklediği, Altıntepsi mahallesinin sevilen ailelerinde Aycan Vatansever’in sevgi yürüyüşüne kanatlar Dernek Başkanı Cemil Çubuk, Meclis Üyesi Ceyhun Çalışkan, geçmiş dönem dernek başkanı İbrahim Çalışkan ve çok sayıda Altıntepsi mahallesi sakini katıldı.

Neden Muhtar Adayı oldunuz? sorumuza Aycan Vatansever, “Mahallemizdeki muhtarlık işleyişini değiştirmek ve Altıntepsi Mahallesi sakinlerinin hayat kalitesini arttırmak için bu yola çıktım. Sorumluluk bilinci olan,yenilikçi bakış açısına sahip, problemlere çözüm odaklı yaklaşan bir karakter olarak mahallemize hizmet etmek için oylarınıza talibim.” Dedi.

Muhtar Adayı Aycan Vatansever’in Altıntepsi mahallesinde adaylar arasında şansı yüksek olarak görülüyor. 

Aycan vatansever ile birlikte azaları, Şenol Çelik, serap kanatlar dağtaş, Orhan Al, Rukiye Görgen, Şenol Gerikalan, Şenol Gerikalan, Nülifer Bayraktar Ulu, Bahtiyar Aruz, Müşra Topçu Vardar birlikte seçim yarışında başarı bekliyorlar.