GÜÇLÜ ADAY ADAYI TÜLAY YİĞİT STK ZİYARETLERİNDE

GÜÇLÜ ADAY ADAYI TÜLAY YİĞİT STK ZİYARETLERİNDE

İYİ Parti Bayrampaşa’lı aday adayları arasında en şanslısı görülen Tülay Yiğit Çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe ziyaretlerinden sonra STK ziyaretleri yapıyor.

Milletvekili Aday Adayı Tülay Yiğit, İstanbul 2. Bölgede bulunan İYİ Parti İlçe teşkilatlarına yaptığı ziyaretlerden sonra STK ziyaretlerine başladı. 

STK ziyaretlerinde ilk ziyaretini Bayrampaşa’nın önde gelen çalışkan derneklerinden Kanatlar Ve Çevre Köyleri Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine yaptı. Dernek Başkanı  Caner Çokçeken ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyaret dostluk havasında geçti. Ziyarette Milletvekili Aday Adayı Tülay Yiğit çalışmalarını anlattı. Dernek Başkanı Caner Çokçeken ise Milletvekili Aday Adayı Tülay Yiğit’e çalışmalarında başarılar diledi. 

KOFÇAZ DERNEĞİNE ZİYARET

Milletvekili Aday Adayı Tülay Yiğit ikinci STK ziyaretini de Bayrampaşa Kırklareli Kofçaz köyleri Sosyal ve Yardımlaşma Derneğine yaptı.  Başkanı Necmi  Bayram ve yönetim kurulu ve kadın kollarına hazır olduğu ziyaret sohbet havasında oldu.  Ziyarette Milletvekili Aday Adayı Tülay Yiğit çalışmalarını anlattı. Dernek Başkanı Necmi  Bayram ise Milletvekili Aday Adayı Tülay Yiğit’e çalışmalarında başarılar diledi.