Tarih: 16.06.2020 11:15

GİTMEK İSTEYEN GİDER, İSTEMEYEN KALIR

Facebook Twitter Linked-in

Eski cezaevi yerine yapılan, yılan hikayesine dönen kentsel dönüşüm inşaatları konusundan da geçtiğimiz günlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na kentsel dönüşüm ofisinde brifing verildi.

Brifing öncesi İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Semih çelebi ve güvenlik görevlileri arasında tatsızlık yaşandı. Brifinge katılıp İBB Başkanı İmamoğlu'yla görüşmek isteyen Muhtar Semih Çelebi ev dernek yöneticileri brifing salonuna alınmadı. Muhtar Semih çelebi ve İlçe Başkanı Hasan Mutlu'nun ısrarları sonrası yapılan alan gezisinden sonra İmamoğlu, Muhtar Semih Çelebi ve Dernek yöneticileriyle bir araya geldi. kentsel dönüşüm alanındaki sorunları anlatan Muhtar Semih Çelebi, gitmeyenlere baskı yapıldığını, suları elektrikleri kesileceği söylendiğini belirtti. herkesin tapulu malı olan mülklerden kimsenin baskı yapamayacağını anlatan Çelebi mahalle adına çözüm istedi ve söz verilmesini istedi.

Bunun üzerine İBB başkanı Ekrem İmamoğlu, kimsenin zorlanmayacağı gitmek isteyen gider, istemeyen gitmez sözünü verdi. Gitmeyenler için yerinde dönüşümle bir çözüm üretileceğinin de sözünü veren İmamoğlu, "Burada yapılacak hiç bir şey sizin bilginiz olmadan yapılmayacak. Milletin istemediği hiç bir şey yapılmayacak" dedi.

%65 %35 oranının da kim gidip kim gitmediğine bakacaklarını belirten İmamoğlu, vatandaşların sorularına da Muhtar ne diyorsa benim sözümdür diyerek Muhtar Semih Çelebi'yi yetkilendirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —