Tarih: 08.11.2020 20:15

Genç Refahtan Vefa Buluşması

Facebook Twitter Linked-in

Heyecan ve coşku içinde geçen vefa buluşmasında Başkan GÜL; Kıymetli dava kardeşlerim 11 ayda bir teşkilatı 3 teşkilat yaptık 3 e katladık. Bizlere karşı yapılan her türlü manipüle ve engellemeye rağmen Bayrampaşa’da STK ların yüzde 95 ini Spor kulüplerinin yüzde 90 nını Resmî kurum ve kuruşların Yüzde 95 ini ziyaret ederek. Davamızı anlattık. Birçok alanda hemen hemen haftanın her günü halkımızla buluşarak onları dinledik ve dertlerine ortak olarak çözüm ürettik ve üretmeyede devam ediyoruz. Göreve geldiğimizde 200 bandında olan üye sayısını 1000 ve üzerlerine çıkardık. Tek bir koltukta gözümüz yok eğer öyle olsaydı bunları yapamazdık. 

Size düşen ilçemizi bir adım daha ileriye taşımak için tüm gayretinizle mücadele etmektir. 1. Oğuzhan devrinden sonra  2. Oğuzhan devri başladı. diyerek yeni gençlik kolları başkanı Oğuzhan Yörükçü ve ekibine her anlamda destek olma sözünü verdi. 

Bu konuşmalara ithafen Gençlik kolları başkanı Oğuzhan YÖRÜKÇÜ ; Bizlere abilik babalık yapan. Oğuzhan Başkanıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Bize düşen sancağı zirveye dikmektir. Bu gençlik yapısının fitilini ateşleyen ilçe gençlik kolları kurucu başkanımız Oğuzhan GÜL başkanımızın zirvede devrettiği görevini bir adım daha ileriye taşımak boynumuzun borcudur. dedi.

Gençleri bu tip anlamlı buluşmalar ile bir araya getiren Oğuzhan. GÜL’ü tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —