Tarih: 30.08.2022 17:25

GENÇ BAŞKANA ÜSTÜN HİZMET BERATI

Facebook Twitter Linked-in

Türk Kızılay’da 3 dönem Şube Başkanlığı görevini tamamlayan Okan Aysu başarılı çalışmalarından dolayı Sepetçiler Kasrında yapılan programda Dr.Kerem Kınık tarafından “Ömrünü İyiliğe Adamış Kızılaycılar” üstün hizmet beratı ile ödüllendirildi. Törende konuşan Dr.Kerem Kınık “Kızılay ile tanışmam 2004 yılında Bayrampaşa şubesinde başladı ilerleyen süreçte surlara sancağı başarılı bir şekilde Okan dikti ve devam ettirdi” dedi.

Okan Aysu ise yaptığı konuşmasında “Genel Başkanımız genç yaşıma rağmen bizlere güvenerek görevimizi devam ettirdi. Yeri geldi şubemize Genel Müdürlük yetkisi vererek sınırları aştırdı, Balkanlarda 8 ülke 25 şehirde insani yardım organizasyonu yapma olanağı sağladı. 3 Genel Başkan görmüş bir Şube Başkanı olarak Kızılay’ın ivmesinin son yıllarda ne kadar arttığına yakından şahitlik ettim asıl teşekkür edilmesi gereken Genel Başkanımız Dr.Kerem Kınık’tır” diye genel başkan Dr.Kerem Kınık’a teşekkür etti.

Okan Aysu sosyal medya hesabından da; “Henüz 35 yaşında “Ömrünü İyiliğe Adamış Kızılaycılar” listesinde yer almak, tarifi imkansız bir onur. Sayın Genel Başkanım Dr.Kerem Kınık’ın elinden teslim aldığım Üstün Hizmet Beratı, bugüne kadar aldığım en anlamlı ve en kıymetli hediye. Gençliğimin en güzel zamanlarını Kızılay’a vakfettiğim için gurur duyuyorum. Kızılay’ımız var olsun” ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —