Tarih: 12.01.2021 10:55

GELECEKTEN GAZETECİLERE KAHVALTI

Facebook Twitter Linked-in


Kahvaltıya İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, İstanbul İl İletişim Başkanı Zeynep İlhan Şahin, Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kahvaltıya katılan gazetecilerle tanışma sonrası konuşan İlçe Başkanı Ramazan Altan katılan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kutladı. Gelecek Partisi ilçe teşkilatı olarak Sultangazililerin hakkını hukukunu koruyarak, doğruyu yanlışı söylemek, hizmetleri devam takip ettiklerini söyledi. Meclisi takibe aldıklarını birbirilerini karalama yerine hizmet verilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Altan; “Sultangazi için bizim teklifimiz, Sultangazi’yi yönetenlerin Sultangazi’li olması gerekir. Dışardan gelen yönetici merkez dışındaki yerleri göremez. AK Parti ile CHP grubu elele vererek hizmet etmesini istiyoruz.”

Kahvaltılı basın toplantısında konuşan İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin katılan gazetecilerin gününü kutladı, Sultangazi’nin kısa sürede teşkilatlandıran İlçe Başkanı Ramazan Altan ve ekine teşekkür etti. Parti teşkilatlanmadı ile ilgili bilgi veren İl Başkanı İsa Mesih Şahin; “Siyasi partiler ihtiyaç hasıl olduğu zaman kurulur. Gelecek Partisi de böyle bir zamanda ihtiyaç olduğu zaman kuruldu. Biz parti kurulduktan sonra çok parti kuruldu demek ki ihtiyaç olduğu görüldü. Korku siyasetinin var olduğu bir zamanda bizde ortaya çıktık. Biz Gelecek Partisi olarak eleştirirken çözüm ortaya koyuyoruz. Biz parti programında yeni bir sistem olarak güçlendirilmiş parlamenter sistem projelerini ortaya koyduk. Sürekli çözüm üreten çalışmalar yapıyoruz. Gelecek Partisi muhalefete yeni uslüp getiriyoruz sadece eleştirmeyeceğiz çözüm önerileri getiriyoruz. İBB için çalışma komisyonları kuracacağız. İBB gölge meclisi oluşturuyoruz.” dedi. 

İl Başkanı İsa Mesih Şahin soruları cevaplandırdı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —