Tarih: 03.06.2022 16:04

GELECEĞİN İNŞAASINDA BİLİNÇLİ AİLE BİLİÇLİ TOPLUM

Facebook Twitter Linked-in

Okul Aile Birliği Farkındalığı oluşması ve okullarda yaşanabilecek sıkıntılara karşı çözüm geliştirilmesi, eğitim ortamına katkı sağlanması hedefi ile ilkokul, ortaokul, lise Okul Aile Birliği Başkanları, Okul Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Platform Başkanlarının katılımıyla bu alanda ilk defa icra edilmiştir.

Forum Toplantısında; İl Milli Eğitim Müdürü Levent YAZICI, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz KARACA (Kantinler, gıda sorunu ve hijyen),  Aile ve Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcısı Halis Kuralay ( Aile Bütünlüğünün Korunması), İl Müftüsü Safi Arpaguş (Aile Eğitimleri- Gençlik Merkezleri, 4-6 Yaş Mekan Sorunları) ile tüm konu başlıkları forum konuşmaları ile ele alınmıştır.

Forum Toplantısı; Eğitime Destek Platformu İl Başkanı Seçkin Turan, İl Başkan Yardımcıları ve İEDP Okul Aile Birliği İl Koordinatörü Murat KAPTANOĞLU yürütücülüğünde ve Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Sonel Şener, Belediye Başkanı Atila AYDINER ile Bayrampaşa Eğitime Destek Platformu  Başkanı İsmail Gemici, Başkan vekili Hakan Arabacı, Teşkilattan sorumlu Önder Atay ve  Bayrampaşa Okul Aile Birliği Sorumlusu Sabit Boğazkesenin ev sahipliğinde gerçekleşmişti.

Forum Toplantısı yapılan sunumlarda aileler ve toplum açısından eğitime katkının faydalı olduğu belirtildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —