Tarih: 30.04.2022 09:40

GELECEĞİMİZİN İFTARI

Facebook Twitter Linked-in

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitimi ve milli manevi değerlere sahip neslin yetiştilmesi için kurum ve kuruluşlar bir şeyle yapmak için çaba sarfediyorlar. 

Bu amaçlı Bayrampaşa’da oluşturulan Eğitime destek platformu ve çalışmalarıyla göz dolduran Yeşilay Bayrampaşa şubesi birlikte iftar programında eğitimciler bir araya geldi. Programa Bayrampaşa Milli Eğitim Müdür Suat Samur, Yeşilay Bayrampaşa Şube Başkanı Hüseyin Sevencan, Eğitime Destek Platform Onursal Başkanı Zekeriya Kaan, Başkan vekili Hakan Arabacı Yeşilay ve Platform yöneticileri, okul müdürleri aile birliği başkanları katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Platform Başkan vekili Hakan Arabacı platformun önemine vurgu yaptı gençleri eğitilmesinin, milli ve manevi değerlerde yaşamasının önemine vurgu yaptı. 

Yeşilay Bayrampaşa Şube Başkanı Hüseyin Sevencan ise çalışmaları hakkında bilgi verdi okullarda sürekli bağımlılıkla ilgili etkinlik yaptıklarını bundan sonrada yapacaklarını ifade etti.

Platform Onursal Başkanı Zekeriye Kaan ise geçmiş dönemlerde, il genel Meclis üyesi oldukları dönemlerde yaptıkları çalışmaları anlattı Bayrampaşa’ya kazandırdıkları İmam Hatip okullarını anlattı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —