GAZİOSMANPAŞA'DA SİLAHLI SALDIRI: İKİ KİŞİ YARALANDI, SALDIRGANLAR KAYIPLARA KARIŞTI

GAZİOSMANPAŞA

Gaziosmanpaşa'da bir iş yerine yapılan silahlı saldırıda 2 kişi yaralandı. Saldırı anları, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Saat 01.40 sularında Karayolları Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iş yerinin kapatıldığı esnada yüzlerini cerrahi maskelerle kapatan iki saldırgan koşarak iş yerine geldi. Şüpheliler, kaldırımda çalışanlara rastgele ateş açtıktan sonra kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Saldırı sonucunda iş yerinde çalışan 2 kişi yaralandı.

Olayın hemen ardından polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Saldırı anları, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, yüzleri cerrahi maskelerle kapalı iki saldırganın iş yerine yaklaştığı ve birinin içeri girerek çalışanlara ateş ettiği görülüyor. Kaçan saldırganların yakalanması için polis çalışmalarına devam ediyor.

Olay yerinde yapılan incelemelerde 9 adet mermi kovanı bulundu. Polis, saldırının ardındaki nedeni ve şüphelilerin kimliğini belirlemek için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Editör: Burak İNCEOĞLU