https://www.atakansigorta.com/

Gaziosmanpaşa´da Usta´nın Yeni Ekibi Tam Not Aldı

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Hasan Tahsin Usta, yeni dönem vizyon projeleri ile 31 Mart Seçimlerinde yer alacak belediye meclis üyesi adaylarını tanıttı. Programa 5 bin Gaziosmanpaşalı vatandaş katılarak Başkan U

TARİH: 5.03.2019 10:11
Son Güncelleme: 5.03.2019 10:11

Gaziosmanpaşa Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi´nde gerçekleştirilen Proje ve Aday Tanıtım Toplantısı´na AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, AK Parti İlçe Başkanı Serkan Acar, MHP İlçe Başkanı Ahmet Özen ve ilçe protokolünün yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN USTA´YA BÜYÜK DESTEK

5 bin Gaziosmanpaşalı vatandaş salonu hınca hınç doldurarak Başkan Usta´ya büyük destek verdi.  Program, Gaziosmanpaşa Belediyesi Sanat Akademisi öğrencilerinden oluşan senfoni orkestrası eşliğinde İstiklal Marşı ile başladı. Coşkulu bir atmosferde geçen programda Başkan Usta, Gaziosmanpaşa´yı 2023 hedeflerine taşıyacak vizyon projelerini açıkladı. Başkan Usta´nın birlikte çalışacağı yeni ekibi de görücüye çıkarak vatandaşlardan tam not aldı.

?31 MART ÜLKEMİZ İÇİN BİR BEKÂ SEÇİMİDİR?

31 Mart Yerel Seçimleri sürecinin bir beka süreci olduğunu dile getiren İstanbul Milletvekili Fatma Betül Sayan Kaya, ?Biz en güzel hizmetleri ülkemize kazandırdık. Fakat bu hizmetlerden bazı kesimler rahatsız oldu ve yolumuzu kesmeye çalıştı. Ama biz hiçbirine aldırış etmedik. Marmaray´ı ile Avrasya Tüneli ile Millet Bahçeleri ile ülkemizi en iyi yerlere taşıdık. Bugün İstanbul bir dünya şehri haline geldi. Türkiye´nin bütün bu büyük projelerle birlikte, daha çok güçlenip daha büyük bir ülke haline gelmesini, kendi ayakları üstünde dimdik duran bir Türkiye olmasını istemediler. Gezi olaylarıyla 17/25 Aralık darbe girişimleriyle ve 15 Temmuz hain işgal girişimiyle Türkiye´nin önünü kesmek istediler. Ama bu vatanı, bayrağını seven canını hiçe sayan vatansever evlatlarımız sayesinde o hain işgal girişimini bertaraf ettik. Son olarak da ekonomi üzerinden ülkemizi vurmaya çalıştılar ama yine vatanını sevenler devletiyle bir oldu ve bu operasyonu bozmak için mücadele etti.  Şimdi önümüzde 31 Mart Yerel Seçimleri var. Ama bu yerel seçim sadece bir yerel seçim değil, bu süreç Türkiye´nin adeta bir beka mücadelesi verdiği bir süreçtir. Yerel seçimlerde bu vatanı seven, bu devletin bekasını düşünen Milliyetçi Hareket Partisi ile bir ittifak kurduk.  Milletimizle kurduk ve adına Cumhur İttifakı dedik. Karşımızda ise kirlik bir ittifak var. Ben inanıyorum ki bu kirli ittifakın belediye meclisine girmesine milletimiz izin vermeyecek. Gaziosmanpaşa´da çok daha güçlü hizmetler için Başkanımız Hasan Tahsin Usta´yı destekleyeceğiz? dedi.

?GAZİOSMANPAŞA´YI EN İYİ ŞARTLARDA GELECEĞE TAŞIMAK EN BÜYÜK HEDEFİMİZ?

Hizmet süresi boyunca Gaziosmanpaşa´ya ilkleri kazandırdıklarını dile getiren Başkan Usta, ?5 yıl boyunca ilçemize ilkleri kazandırarak, vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu birçok projeyi hayata geçirdik. Ulaşımdan çevreye, eğitimden kültür-sanata birçok alanda hizmet ederek Gaziosmanpaşa´yı yenilik, değişim ve dönüşümle buluşturmanın gururunu yaşıyoruz? dedi.

Vatandaşlardan aldığı ilhamla Gaziosmanpaşa´yı çok daha ileriye taşıyacağını dile getiren Usta 2023 vizyon projelerini açıkladı:

?Şimdi 2. dönemin başındayız. Beş yıllık tecrübemizle birlikte daha da güçlü bir ekiple ve vatandaşlarımızın desteğiyle Gaziosmanpaşamızda 2023 hedeflerimizi hep birlikte gerçekleştireceğiz. Başlattığımız kentsel dönüşüm projelerini hızla devam ettirerek 2019 yılı içinde 2.639 konut olmak üzere 2023´e kadar toplamda 9.973 konutu hak sahiplerimize teslim edeceğiz. Her mahallemizde otopark, pazar yeri ve millet kıraathanesi olacak şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlçemizin en büyük nikah salonunu da içinde barındırmak üzere tiyatro salonu ve kültür merkezini ilçemize kazandıracağız. 4 yeni metro ve 2 yeni tramvay hattı ile her mahalleye yürüme mesafesinde metro istasyonları kazandıracağız. İlçemizde yol, köprü ve cadde düzenlemeleriyle trafik sorununu ortadan kaldıracağız. 7´den 70´e herkesin en az bir spor veya sanat dalı ile ilgilenmesine imkan sağlayabilmek için Gençlik ve Spor Vadisi, Karadeniz Mahallesi Spor Kompleksi, 5000 kişilik Şehir Stadyumu, Gaziosmanpaşa Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi gibi projeleri hayata geçireceğiz. İlçemizde sosyal ve kültürel aktivitelerin merkezi olacak ikinci millet bahçesini hizmetinize sunacağız. İlçemize kazandıracacağımız enerji  aktarma merkezi ile inşallah elektrik kesintileri son bulacak. Şu an projesi hazır olan ve engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak bir Engelli Yaşam Merkezi´ni ilçemize kazandıracağız. Bu projeleri gerçekleştirmek için 37 meclis üyemizle birlikte bu şehre değer katacak bir çalışma temposu ortaya koyacağız. Gaziosmanpaşa´yı İstanbul´un tercih edilebilen ilk üc ilçesi arasına taşıma hedefimizi sizlerin desteğiyle gerçekleştireceğiz. Gaziosmanpaşa´yı en iyi şartlarda geleceğe taşımak en büyük hedefimiz.?

?CUMHUR İTTİFAKI MEZARA KADAR DEVAM EDECEKTİR?

Cumhur İttifakı´nın mezara kadar devam edeceğini dile getiren MHP İlçe Başkanı Ahmet Özen, ?Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ında özenle belirttiği gibi Cumhur İttifakı mezara kadar devam edecektir. Cumhur İttifakı´nın ülkemizin bekası açısından ne kadar önemli olduğu açıkça ortadadır. Yapılacak mahalli idareler seçimlerinde Cumhur Ittifakımızın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sn. Binali Yıldırım beyefendi, Cumhur İttifakımızın Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Sn. Hasan Tahsin Usta beyefendidir. 31 Mart 2019 günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde bize düşen ittifak bilinciyle hareket ederek tüm vatandaşlarımıza ulaşmaktır? dedi.

Program Gaziosmanpaşa Gençlik Merkezi ve Kadın Koordinasyon Merkezi mezunlarının Başkan Usta´ya hediye takdimi ile son buldu.

Başkan Hasan Tahsin Usta görev süresi boyunca ilçenin ilk kadın kültür sanat merkezi, gençlik merkezi, kütüphane, yüzme havuzu, spor kompleksi, sanat akademisi, millet bahçesi gibi birçok projeyi ilçeye kazandırarak ilçenin gelişimine ve dönüşümüne katkı sağladı.

181. Sayı

180. Sayı

179. Sayı

178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

174, Sayı

173. Sayı

172. sayı

171 Sayı

170, Sayı

BAŞKAN HASAN MUTLU’DAN CEZAEVİNDEN YENİ YIL MESAJI “HUKUK OLMADAN HUZUR OLMAZ”

TERAZİDERE'DE VATANDAŞA İMAMOĞLU VE MUTLU SELAMI

BAŞKAN VEKİLİ AKIN, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI MEHMET FATİH KACIR’I ZİYARET ETTİ

ARNAVUTKÖY’DEN GENÇ ÇİFTLERE DEV DESTEK: 45.000 TL NAKİT VE ÜCRETSİZ NİKAH

TÜRKİYE BOSNA SANCAK DERNEĞİ'NDEN, İBB İTFAİYE DAİRE BAŞKANI ALBAYRAK’A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN VEKİLİ AKIN MESAİYE OKUL SIRASINDA BAŞLADI

BAŞKAN VEKİLİ AKIN’DAN BEYKOZ VE ÜMRANİYE’YE NEZAKET ZİYARETİ

AK PARTİ BAYRAMPAŞA DANIŞMA MECLİSİ TOPLANDI

BAYRAMPAŞA'DA YILBAŞI ÖNCESİ SIKI DENETİM

BU GECE İSTANBUL’A FIRTINA, YAĞMUR KAR GELİYOR

BAŞKAN ABDURRAHMAN DURSUN’DAN YENİ YIL MESAJINDA HUZUR DİLEDİ

REMZİ ALBAYRAK’ SERBEST BIRAKILDI, BEKİR ÖNDER’ TUTUKLAMA

BAŞKAN VEKİLİ AKIN’DAN VATANDAŞLARA "KUŞ YEMLİĞİ" ÇAĞRISI

CHP BAYRAMPAŞA SAĞMALCILAR METRO DURAĞINDA VATANDAŞLA BULUŞTU

BEYLİKDÜZÜ’NDE PARKLARA ÇİRKİN SALDIRI

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA SULTANGAZİLİ SPORCULAR DAMGA VURDU

GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI BAYRAMPAŞA’DA YETİŞİYOR

BAYRAMPAŞA'DA EĞİTİM ZİRVESİ: EDEP TOPLANDI

AFETLERE KARŞI GÜÇ BİRLİĞİ: BAYRAMPAŞA HAZIRLANIYOR

BAYRAMPAŞA’DA GAZİLER VE GENÇLER OMUZ OMUZA

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
Gaziosmanpaşa´da Usta´nın Yeni Ekibi Tam Not Aldı

İstanbul

01.01.2026

  • İMSAK 06:50
  • GÜNEŞ 08:22
  • ÖĞLE 13:12
  • İKİNDİ 15:32
  • AKŞAM 17:53
  • YATSI 19:19

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9
  • Perşembe 4.4 ° / 0.4 ° false
  • Cuma 6.6 ° / 1.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 12.7 ° / 5.9 ° false