Tarih: 28.11.2023 12:24

GAZİOSMANPAŞA AK PARTİ’DE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BELLİ Mİ?

Facebook Twitter Linked-in

Haberde, “Gaziosmanpaşa ” Siyasetin ve ticaretin odak noktası, burada dönen işler İstanbul “un hiç bir yerinde dönmez kimin ne yaptığını nasıl yaptığını kimse anlamaz bile, 2024 Yerel seçimleri yaklaşırken kazan olabildiğince kaynamaya başladı.” Denildi.

Kıymet Taylan imzalı haber şöyle devam etti.

“AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti hepsi birbirinden hızlı değişimler yaşıyor. Cadı Kazanın, kaynadığı Gaziosmanpaşa’da kimlerin, başkan Adayı olarak ipi göğüsleyeceği de, şimdilerde merak konusu oldu.
AK Parti temayül yoklaması bitti. Ancak nasıl bir yoklama yapıldığı da, anlaşılamadı.
İDDİAYA GÖRE 1. SIRAYA YAZILACAK İSİM TOPLANTIDA SÖYLENDİ.
Gaziosmanpaşa AK Parti’de birinci sıraya yazılacak isim İlçe Başkanı Umreye gidince, İlçe Binasında yapılmış, orada başkan yardımcılarından birisi birinci sıraya yazılması için bir isim vermişler, o isimin kim olduğunu yazacağız ancak şimdi değil.
BU İSMİ YAZMAK ZORUNDASINIZ
Bu ismi birinci sıraya yazmak zorundasınız ikinciye kimi yazarsanız yazın, ancak herkes birinci sıraya söylediğimiz ismi yazacak, diyerek, yoklamada oy kullanacak kişiler bir şekilde tehdit ediliyor.
ADAY BELLİ ADAY ADAYLARI ÇOKTA PARÇALANMAYIN
Aday adaylığı için herkes başvuruda yarıştı. Binlerce para AFAD Genel merkeze yatırıldı. Kendine bir şekilde siyasette yer bulmaya çalışan Belediye Başkan aday adayları, AFAD genel merkeze 20 Bin TL yatırdı. Paraları var diye başkan adayı olacağını düşünenler hiç değilse güzel bir sıradan meclis üyesi planları yaparak, bu yolda koşmayı planlıyor olacaklar.

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM ?

Hak, Hukuk, Adalet kazansın diyoruz ama siyasetin çirkin yüzü ile değil….

https://avrupabirligigazetesi.com.tr/gaziosmanpasa-da-belediye-baskan-adayi-simdiden-belli-oldu/




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —