Tarih: 07.11.2022 13:21

GAYRİMENKULDE KADIN LİDERLER; ‘NEREDE KALMIŞTIK’ DEDİ, YENİ PROJE GRUPLARINI TANITTI

Facebook Twitter Linked-in

SEKTÖRDE GİRİŞİMCİ OLMAK İSTEYEN KADIN ÇALIŞANLARIN ORANI YÜZDE YİRMİ

Platformun hayata geçirdiği bir diğer yeni proje grubu da ‘Sürdürülebilir Girişimcilik Proje Grubu’ oldu. GKL platformu olarak kadın profesyonellerin ihtiyaç duydukları her alanda yanlarında olmayı misyon edindiklerini belirterek konuşmasına başlayan Sürdürülebilir Girişimcilik Proje Grubu Başkanı Eser Güven Özbay, proje grubunun çalışmaları ve amacı hakkında şunları söyledi: “KAGİDER’in yaptığı araştırmalara göre; 2002 yılında kadın girişimci oranı %4’ken, bu rakam 2019’da %8.8’e çıktı. Bu da bize kadın girişimciliğinin teşvik edilmesi ve desteklenmesinin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. İşte biz de misyonu kadına katma değer yaratmak olan bir platform olarak bu rakamların peşine düşerek araştırma yaptık. Bugüne kadar yaptığımız kamuoyu araştırmaları sektörde girişimci olmak isteyen kadın çalışanların yüzde yirmi gibi çok yüksek bir orana sahip olduğunu gördük. Bu da bize Kadın Girişimciliği Proje Grubu’nu oluşturmanın ne kadar önemli, anlamlı ve değerli olduğunu gösterdi.

Proje grubumuzun amacı; kadınların girişimci yanlarını keşfetmelerini, açığa çıkartmalarını sağlamak, onları bu alanda doğru etkinliklere buluşturmak olacak. Böylece bireysel ve kurumsal anlamda girişimcilik kültürünün de temellerini atıp, var olanları da GKL olarak güçlendirmiş olacağız. ” Etkinlikte bilgi veren GKL Mentorluk Proje Grubu Başkanı Canan Çakar da konuşmasında; GKL’nın kurulduğu tarihten bu yana en yoğun çalışan ekiplerden biri olduklarına dikkat çekerek, 2022 yılında 6. Mentorluk Programlarını hayata geçirmekten memnuniyet duyduklarını ifade etti.

TEKNOLOJİ DİJİTAL DÖNÜŞÜM İÇİN BİR AMAÇ DEĞİL SADECE ÇOK ÖNEMLİ BİR ARAÇ

Aidiyetin yanı sıra; marka bağlılığı ve müşteri memnuniyetinin marka değerini oluşturan en önemli kriterler olduğuna dikkat çeken Tunç Berkman, bu anlamda dijital dönüşümde en önemli başarı faktörünün marka değeri ile şirket değerini artırmaya yönelik alanları geliştirmek olacağını katılımcılarla paylaştı. Teknolojinin dijital dönüşüm için bir amaç değil sadece çok önemli bir araç olduğunu da vurguladı.

#teknoloji #dijital dönüşüm #gayrimenkul #emlak #kadın yönetici #gkl #kagider #galataport #istanbul




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —