FUAT TUNÇ BAYRAMPAŞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MI?

FUAT TUNÇ BAYRAMPAŞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MI?

BBP Bayrampaşa İlçe teşkilatı son zamanlarda hareketli günler yaşıyor, “Bayrampaşa için biz varız” sloganlarıyla meclis üyesi aday adayları boy gösteriyor, İlçe Başkanı Fuat Tunç belediye başkanı adayı olacak mı?

BBP Bayrampaşa İlçe teşkilatı son zamanlarda hareketli günler yaşıyor, “Bayrampaşa için biz varız” sloganlarıyla meclis üyesi aday adayları boy gösteriyor, kendisi sessiz kalsa da İlçe Başkanı Fuat Tunç belediye başkanı adayı olacak mı? Soruları soruluyor.

Cumhur İttifakı içinde yer alan son genel seçimlerinde kendi logosuyla seçime giren Büyük Birlik Partisi yerel seçimlerinden ne yapacağı pek kamuoyuna yansımadı. Genelde yansımamış olsa da il ve ilçelerde bir hareketlilik görülüyor. Bayrampaşa İlçe teşkilatı bünyesinde sıkı çalışmalar yapılıyor. Son zamanlarda “Bayrampaşa için biz varız” sloganlarıyla meclis üyesi aday adayları sosyal medyadan kendilerini tanıtıyorlar. Yapılan bu Cumhur İttifakında yer alan BBP’nin Bayrampaşa’da mevcut ilçe başkanı Fuat Tunç’un aday çıkacağı belirtiliyor.    



Anahtar Kelimeler: BAYRAMPAŞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ?