Tarih: 17.01.2024 16:07

EYÜPSULTAN'DA ANNE ÜNİVERSİTESİ PROJESİ BAŞLIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Proje kapsamında, daha önce üniversite eğitimi almamış olan anneler için özel olarak tasarlanan eğitim programı düzenlenecek.Proje, farklı fakültelerden akademisyenleri bir araya getirerek, annelere üniversite dersliklerinde eğitim alma ve kampüs hayatını deneyimleme fırsatı sunacak. Eyüpsultan Belediyesi ve Haliç Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleşecek olan proje, annelerin kişisel gelişimine katkı sağlamayı ve onlara eğitimde aktif bir rol alma fırsatı tanımayı hedefliyor.

Projede yer alan anneler, ücretsiz olarak Haliç Üniversitesi Alibeyköy Kampüsü'nde çeşitli konularda eğitim alma şansına sahip olacak. Ayrıca, üniversite kampüslerinde dolaşma, kütüphane kullanma ve öğrenci etkinliklerine katılma gibi aktivitelerle gerçek bir üniversite deneyimi yaşama imkanı bulacaklar.

Katılımcılara verilecek olan mezuniyet belgesi ile bu özel deneyim taçlandırılacak. Kayıtların Eyüpsultanlı mobil uygulaması üzerinden yapılacağı projede, başvurular 22 Ocak'ta başlayacak ve 1 Şubat 2024'te sona erecek. Eğitimler ise 6 Şubat 2024'te başlayacak.

Proje kapsamında annelere verilecek eğitimler şunlardır:

 

Editör: Burak İNCEOĞLU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —