EYÜP SULTAN’DA POLİSİN DURDURDUĞU ARAÇTAN KADIN CESEDİ ÇIKTI

EYÜP SULTAN’DA POLİSİN DURDURDUĞU ARAÇTAN KADIN CESEDİ ÇIKTI

Eyüpsultan'da dehşet verici bir olay yaşandı. Boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Çelik'i canice katleden Engin Çelik, polis ekiplerinin kontrolü sırasında yakalandı.

Çelik'in aracında yapılan incelemede, Ayşe Çelik'in başından vurularak öldürülmüş olduğu tespit edildi

İddiaya göre, Engin Çelik ile Ayşe Çelik arasında Eyüpsultan’daki evlerinde bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. 

Kavga sırasında erkek iddiaya göre, eşini silahla vurarak öldürdü. Ardından cesetten kurtulmak için plan yapan Engin Çelik, harekete geçti.

Cesedi otomobilinin bagajına koyarak yola çıktı. Polisin "dur" ihtarına uymayan Engin Çelik, kaçmaya başladı. Polis de kaçan aracı yakalamaya çalıştı. 

Yaşanan kovalamaca sırasında Engin Çelik’in kullandığı aracın önü Sultangazi’de polis ekipleri tarafından kesildi.

Bu olayda hayatını kaybeden Ayşe Çelik, sevenlerinin gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.