ESMA KOMUTAN DUALARLA BAYRAMPAŞA´DAN UĞURLANDI

ESMA KOMUTAN DUALARLA BAYRAMPAŞA´DAN UĞURLANDI

Bayrampaşa şehidini dualar eşliğinde gözyaşlarıyla, Bayrampaşa´dan uğurladı.

Şırnak´ın İdil ve Midyat arasındaki Pisikayası Tepesi bölgesinde PKK´lı teröristlerin önceden tuzakladığı el yapımı patlayıcının (EYP), kontrollü şekilde imha edilmesi sonucu infilak etti. Patlamada Uzman Çavuş Kemal Sayar ile bomba uzmanı Astsubay Üstçavuş Esma Çevik şehit oldu, 7 asker de yaralanmıştı.

Şehitlerden Uzmanı Astsubay Üstçavuş Esma Çevik Bayrampaşa Orta Mahalle Lale sokakta olan evinin önünden helallik alınarak cenaze namazının kılınacağı Ataköy Camiine götürüldü.

Bayrampaşa şehidi Uzmanı Astsubay Üstçavuş Esma Çevik´i dualar eşliğinde gözyaşlarıyla, Bayrampaşa´dan uğurladı. Uğurlama ve helallik için kalabalık sokaklara sığmadı. Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner şenel, Belediye Başkanı Atila Aydıner,  siyasi parti ilçe başkan ve temsilcileri, Muhtarlar, birim müdürleri, şehidin akrabaları, komşuları, aile efradı ve vatandaşlar katıldı. Dualar eşliğinde, tekbirlerle uğurlanan şehidin ardından "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganları atıldı.  

Şehidin cenaze namazı Ataköy camiinde İkindi namazında kılınacak cenaze namazı sonrası Edirne kapı şehitliğinde defnedilecek. 



BELEDİYE BAŞKANI KİM OLSUN?