Tarih: 28.06.2024 20:39

ESEN BEBE İLE ANNELİK HEYECANI

Facebook Twitter Linked-in

Editör: Cihan Serdar AKTAŞ

Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve Esenler Medipol Üniversitesi Hastanesi işbirliği ile düzenlenen “Anne Oluyorum” eğitimleri, her ay yeni anne adaylarıyla devam ediyor. Esenler Belediyesi Şule Yüksel Şenler Hanımlar Konağı’nda yapılan, her ay yeni anne adaylarının heyecanına ortak olan eğitimlerin haziran ayı etabı tamamlandı. Esenler’de ikamet eden anne adayları, Esenler Medipol Üniversitesi Hastanesi ebe ve hemşireler tarafından hamileliğinin 28. haftasından itibaren; doğum öncesi dönem, hamilelik ve doğum süreci, yeni doğan bakım ve lohusalık dönemi konularında eğitimlerini aldılar.

Eğitime katılan annelere ‘Katılım Belgesi’ ile birlikte anne ve bebeğin çeşitli ihtiyaçlarını karşılayacak ‘Esen Bebe Çantası’ hediye edildi. Esenler’de ikamet eden anne adayları, online başvuruyla kayıt yaptırmaları halinde ‘Anne Oluyorum Eğitimi’ne katılabiliyor.

‘ESEN BEBE’ ÇANTASINDA NELER VAR?

Hizmetlerden yararlanabilmek için 15 Temmuz Millet Bahçesi’ndeki Şule Yüksel Şenler Hanımlar Konağı’na tüm Esenlerli hanımefendiler bekleniyor.

Detaylı bilgi için: 444 00 73 (Dahili: 6261)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —