Tarih: 02.12.2022 12:45

ENGELSİZ YAŞAM FESTİVALİ COŞKU DOLU ANLARA SAHNE OLDU

Facebook Twitter Linked-in

ENGELSİZ YAŞAM FESTİVALİ COŞKU DOLU ANLARA SAHNE OLDU

Engelsiz Kartal Yürüyüşü ve Engelsiz Yaşam Festivali ile coşku dolu anların yaşandığı etkinliklerin yanı sıra Kartal Belediyesi ile Türkiye Sakatlar Derneği arasında işbirliği ve ortak hizmet projesi yürütülmesine dair bir de protokol imzalandı.

Bando takımı ve maskotlar eşliğinde yapılan yürüyüşe Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı İmam Aydın’ın yanı sıra Kartal Belediyesi Meclis Başkan Vekili Özlem Bulut, Kartal Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Gülay Boyraz, Kartal Belediyesi meclis üyeleri, CHP Kartal İlçe Başkanlığı yetkilileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Engelsiz Kartal Yürüyüşünün ardından etkinliklerin ikinci adresi Kartal Belediyesi Etkinlik Çadırı oldu. Burada düzenlenen Kartal Engelsiz Yaşam Festivali’nde çeşitli gösteriler yapıldı. Kartal Belediyesi Sanat Akademisi’nde down sendromlu bireylerden oluşan ritim grubunun gösterisi ile başlayan festivale katılan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, engelli bireylerin yoğun sevgisi ile karşılaştı

“KARTAL BELEDİYESİ İLE TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI”

Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Boyraz, imzalanacak protokol ile yerel yönetim ve sivil toplum işbirliğinin vereceği güzel sonuçlara değinerek, engellilerin en önemli sorunlarının başında gelen erişilebilirlik ile ilgili çalışmaların önemine dikkat çekti. Konuşmaların ardından Kartal Belediyesi ile Türkiye Sakatlar Derneği arasında işbirliği ve ortak hizmet projesi yürütülmesine dair protokol Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz tarafından imzalandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —