EN ŞANSLI ADAY ADAYI TÜLAY YİĞİT İLÇE ZİYARETLERİNE BAŞLADI

EN ŞANSLI ADAY ADAYI TÜLAY YİĞİT İLÇE ZİYARETLERİNE BAŞLADI

İYİ Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Tülay Yiğit aday adaylık müracaatından sonra ilçe ziyaretlerine başladı, ilk ziyaretini kadın ilçe başkanı olan Kağıthane ilçesine yaptı.

İYİ Parti Bayrampaşa İlçe teşkilatının kuruluşundan itibaren çilesini çeken, çeşitli mobing uygulamalarına maruz kalan ama dimdik ayakta durarak mücadelesine devam eden Tülay Yiğit 28. Milletvekilliği seçimlerinde İstanbul 2. Bölgeden kadın kontenjanından aday adayı oldu. Aday adaylık müracaatının ardından İYİ Parti İlçe teşkilatlarını ziyarete başladı. İlk ziyaretini kadın ilçe başkanı olan Kağıthane İlçe Başkanı Güleçlier’e, ikinci ziyaretini de Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara’ya yaptı.   

Gazetemize açıklama yapan Tülay Yiğit, “İYİ parti lideri Meral Akşener’e güvendik inandık, ilk günden itibaren yanında olduk ve Bayrampaşa’yı kurduk. Bazı sıkıntılar yaşadık ama biz İYİ partili olarak davamızın takipçisi, liderimizin yanındayız. Bundan böylede mücadelemize devam edeceğiz.  Eğer Genel Başkanımız Meral Akşener’in tensip gösterirse mücadeleme gazi mecliste devam etmek istiyorum” Dedi.