Reklam
Reklam
Reklam
EN BÜYÜK ENGEL SEVGİSİZLİK

EN BÜYÜK ENGEL SEVGİSİZLİK

Sultangazi Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler kapsamında anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

TARİH: 4.12.2024 09:40
Son Güncelleme: 4.12.2024 09:40

Sezai Karakoç Gençlik Spor ve Engelliler Merkezi’nde özel bireyler için birbirinden eğlenceli atölye çalışmaları düzenlendi. Özel bireyler gönüllerince eğlenerek keyifli bir gün geçirdi. 

Özel bireylerin sosyal hayatta daha güçlü var olmalarını sağlayan Sultangazi Belediyesi Sezai Karakoç Gençlik Spor ve Engelliler Merkezi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Özel bireylere anne şefkatiyle yaklaşan engelliler merkezi, atölye çalışmalarıyla onlara unutamayacakları bir gün yaşattı. 

 

MUTFAK, SERAMİK VE GELENEKSEL SANATLAR ATÖLYESİ

Özel bireyler atölye çalışmalarıyla el becerilerini geliştirirken keyifli vakit geçirme fırsatı buldu. Etkinlikte özel bireyleri Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun’un eşi Tuba Dursun da yalnız bırakmadı. 

 Mutfak atölyesinde öğretmenleriyle birlikte pasta yapan özel bireyler seramik atölyesinde de çömlek imalatı ve boyama çalışması yaptı. Geleneksel sanat atölyesinde ise halı ve kilim dokuyan özel bireyler, ebru sanatının inceliklerini öğrendi. Berber atölyesi, erkekler için ücretsiz traş hizmeti verdi. Arkadaşlarıyla zaman geçirerek sosyalleşen özel bireylere anneleri de eşlik etti. 

 

İŞİTME ENGELLİLERE ÖZEL ATÖLYE ÇALIŞMASI 

İşitme engelli bireyler için de Sultangazi Kadın Kültür Sanat ve Mesleki Eğitim Akademisi(SU-MEKAN)’nde mutfak atölyesi çalışması düzenlendi. SU-MEKAN eğitmenleri işitme engelli kadınlarla birlikte ekler pastası yaptı. Kendi elleriyle özenerek yaptıkları eklerin tadına bakan misafirler eğlenceli bir gün geçirdi. 

 

EN BÜYÜK ENGEL SEVGİSİZLİK

Sevgi ile aşılamayacak engelin olmadığını belirten Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun; “En büyük engel sevgisizlik” diyoruz her zaman. Biz Sultangazi Belediyesi olarak özel komşularımızın her daim yanındayız. Onların hayatını kolaylaştırmak için buradayız. Sezai Karakoç Gençlik Spor ve Engelliler Merkezi’nde engelli kardeşlerimize birçok hizmet sunarken, ailelerin de bir nebze yükünü almak için var gücümüzle çalışıyoruz. Engelliler Günü Kapsamında kardeşlerimizin vakit geçirmeyi sevdiği Sezai Karakoç Gençlik Spor ve Engelliler Merkezi’nde birbirinden keyifli atölye çalışmaları düzenledik. Biz bir olursak aşamayacağız engel yok” diye konuştu. 

 

ENGELSİZ SAATLER

Engelli bireyler için her şeyin düşünüldüğü merkezin özellikle anne-babalara bir çok fırsat tanıdığını belirten Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, “Tesisimizde bulunan Engelliler Merkezi ile özel bireylerimize ve ailelerine bir çok imkan sunuyoruz. Engelsiz Saatler projesiyle, ailelerinin ihtiyaç duydukları süre boyunca engelli bireyler merkezde ağırlanarak onlarla özel olarak ilgileniyoruz. Böylece aileler de bu süre zarfında kendilerine zaman ayırarak varsa işlerini halletme veya dinlenme  fırsatı buluyor.” diye konuştu.

 

 

186. Sayı

185. SAYI

184. Sayı

183. Sayı

182. Sayı

181. Sayı

180. Sayı

179. Sayı

178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

Reklam
Anahtar Kelimeler: BÜYÜK ENGEL SEVGİSİZLİK
DSP GENEL BAŞKANI AKSAKAL’DAN BAYRAMPAŞA BELEDİYESİNE ZİYARET

DSP GENEL BAŞKANI AKSAKAL’DAN BAYRAMPAŞA BELEDİYESİNE ZİYARET

İHALELERLE İLGİLİ BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ BİLGİLENDİRME TEKZİPİ

İBB SPORLU FATMA URUK, CMAS DÜNYA KUPASI’NDA ŞAMPİYON OLDU

KONYA KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ'NDE ANADOLU ROCK ESİNTİLERİ

AKOM'DAN İSTANBUL İÇİN KUVVETLİ SAĞANAK UYARISI

KARADENİZ’İN HIRÇIN DALGALARI ARNAVUTKÖY’DE ENERJİYE DÖNÜŞTÜ

YENİ PARTİ İÇİN CHP’DEN İSTİFALAR HIZLANDI E-DEVLET KİLİTLENDİ

HASAN MUTLU İDDİANAMESİ İKİ HAFTA İÇİNDE HAZIR DENİLDİ: ÜÇ BUÇUK AY GEÇTİ

MEVLÂNA'NIN ŞEHRİ KONYA'DA MUKADDES EMANETLERE YOĞUN İLGİ

ŞEHİT ÖZCAN İLHAN VEFA: ÇARŞI CADDESİ ŞEHİT ÖZCAN İLHAN CADDESİ OLDU

SULTANGAZİ’DE YAZ AYLARINDA KİTAP KAFELER RENGARENK

BAYRAMPAŞA'DA YÜZME HAVUZU ENERJİSİNİ GÜNEŞTEN ALACAK

SABRİ ŞENEL: "RUHBAN OKULU’NUN AÇILMASI DOĞRU DEĞİLDİR”

TÜRKİYE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ BAŞLADI: KONYA'DA İLK GÜN HEYECANI

EYÜPSULTANLI ÇOCUKLARIN SÜNNET İŞLEMLERİ BAŞLADI

MALATYA'DA SABAH SAATLERİNDE KORKUTAN BİR DEPREM

TOPLU ULAŞIMA YİNE ZAM GELDİ. YENİ TARİFE BELLİ OLDU

12. YARGI PAKETİ KABUL EDİLDİ

BENZİN VE MOTORİNE ZAM GELDİ

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
admin

Haber Editörü

admin

Reklam
  • EDİTÖR
  • ÖZEL HABER
  • BAYRAMPAŞA KON.ÇALIŞTAY
  • X HABER

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.AMED SPORTİF FAALİYETLER 0 0 0 0 0 0
2.BEŞİKTAŞ A.Ş. 0 0 0 0 0 0
3.CORENDON ALANYASPOR 0 0 0 0 0 0
4.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0
5.ÇORUM FK 0 0 0 0 0 0
6.ERZURUMSPOR FK 0 0 0 0 0 0
7.EYÜPSPOR 0 0 0 0 0 0
8.FENERBAHÇE A.Ş. 0 0 0 0 0 0
9.GALATASARAY A.Ş. 0 0 0 0 0 0
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 0 0 0 0 0 0
11.GENÇLERBİRLİĞİ 0 0 0 0 0 0
12.GÖZTEPE A.Ş. 0 0 0 0 0 0
13.İSTANBUL BAŞAKŞEHİR FK 0 0 0 0 0 0
14.KASIMPAŞA A.Ş. 0 0 0 0 0 0
15.KOCAELİSPOR 0 0 0 0 0 0
16.KONYASPOR 0 0 0 0 0 0
17.SAMSUNSPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0
18.TRABZONSPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0
Reklam