EN ANLAMLI KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

EN ANLAMLI KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü çeşitli etkinliklerle kutlanırken en almalı kutlama Bayrampaşa´da gerçekleşti.

Türkiye´nin dört bir yanında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çeşitli etkinliklerle kutlanırken en almalı kutlama Bayrampaşa´da gerçekleşti. Bayrampaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Fizik Tedavi ve Engelliler Rehabilitasyon Merkezi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle engelli kadınların onuruna özel bir program düzenledi.

Bayrampaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Fizik Tedavi ve Engelliler Rehabilitasyon Merkezi, ilçedeki engelli kadınları Mehmet Akif Kültür Merkezi´nde bulunan Gelişigüzel Kahve´de bir araya getirerek en anlamlı kadınlar günü etkinliğine imza atmış oldu. Etkinlikte gönüllerince eğlenen engelli kadınlar güzel bir gün geçirdi.

Etkinliğe katılarak kadına yönelik şiddete dikkat çeken Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner´in eşi Melahat Aydıner, ?Kadınlar öldürülmeyi değil, yaşamayı hak ediyor. Kadın şiddet görmez, öldürülmez ve mutlu olursa aileler de toplum da mutlu olur. Kadınları öldüren erkekleri de biz kadınlar yetiştiriyoruz. Bu noktada kendimizi sorgulayalım. Çocuklarımızla sevginin diliyle konuşalım. Onlara merhameti, vicdanlı olmayı ve insanları sevmeyi öğretelim. Bu vesileyle bir anne ve eş olarak tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nü kutluyorum? dedi.