
Bayrampaşa’da esnaf odalarının kongre süreci tüm hızıyla devam ediyor. Bayrampaşa Bakkallar, Mezeciler ve Tekel Bayileri Esnaf Odası’nın kongresi, geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde, mevcut başkan Emine İleri güven tazeleyerek görevine devam dedi.
Kongreye; çeşitli esnaf odalarının başkan ve yöneticilerinin yanı sıra, MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Tarık Karataş, Kadın Kolları Başkanı Sevgi Çakır ve AK Parti Bayrampaşa Kadın Kolları Başkanı Gülay Sezer, DEVA Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Mehmet Sarışimşek ile çok sayıda oda üyesi katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda; faaliyet raporu, gelir-gider tablosu ve tahmini bütçe okunarak üyelerin oy birliğiyle onaylandı.

"Esnafımızın Yanında Olmaya Devam Edeceğiz" Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından bir teşekkür konuşması yapan Emine İleri, katılımcılara şükranlarını sunarak kongrenin tüm esnaf camiasına hayırlı olmasını diledi. İleri, konuşmasında; "Geçtiğimiz dönemde olduğu gibi, yeni dönemde de esnafımızın sorunlarına çözüm üretmeye ve her koşulda onların yanında olmaya devam edeceğiz," mesajını verdi.

İstanbul
01.02.2026