DÜNYA GÖZDEN DUYARLI DAVRANIŞ

DÜNYA GÖZDEN DUYARLI DAVRANIŞ

Dünya Göz Hastanesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında Bağcılar Belediyesi Spor Kulübü Engelli okçularının göz muayenesini gerçekleştirdi.

/resimler/2019-1/15/1730309388772.jpg

Ülkenin en önemli göz hastanelerinden olan Dünya Göz Hastanesi aynı zamanda çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde de yer almaya devam ediyor. Bu kapsamda Dünya Göz Bağcılar Hastanesi, Bağcılar Belediyesi Spor Kulübü Bedensel Engelli Okçuluk Takımı sporcularını hastane merkezinde göz muayenesini  gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Dünya Göz Bağcılar Hastanesi Müdürü Reyhan Uçal,   hastane olarak her zaman sosyal sorumluluk projelerinde yer aldıklarını belirtti. Reyhan Uçal, bu kapsamda bu günde Bağcılar Belediyesi Spor Kulübü Bedensel Engelli Okçuluk Takımı sporcularını misafir ettiklerini, göz muayenelerini gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.  

2019 Yılında dünya şampiyonasına  hazırlanan Bağcılar Belediyesi Spor Kulübü Bedensel Engelli Okçuluk Takımı 3´ü bayan olmak üzere 10 kişiden oluşmaktadır. Takım antrenörü Murat Öz Dünya Göz Bağcılar Hastanesinin bu jestinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Tüm kurumların sosyal sorumluluk projelerinde yer alarak engelli arkadaşlarımızı her konuda hayata kazandırmalarını belirtti. Bu vesileyle Dünya Göz Bağcılar Hastanesi Müdürü Reyhan Uçal nezdinde tüm yetkililere ve hocalara da teşekkür etti.  



BELEDİYE BAŞKANI KİM OLSUN?


Aslanbey
15.01.2019 22:49:49
Sorumlu gazetecilik başarılar dilerim