DİNİ DUYGULARI İSTİSMAR EDEN HAİN ŞEBEKE, MİLLETİN İRADESİNE VE CANINA KASTETMİŞTİR

DİNİ DUYGULARI İSTİSMAR EDEN HAİN ŞEBEKE, MİLLETİN İRADESİNE VE CANINA KASTETMİŞTİR

Anadolu Sağlık Sen Genel Başkanı Necip Taşkın, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü vesilesiyle yazılı bir basın açıklaması yaptı.

TARİH: 15.07.2026 08:45
Son Güncelleme: 14.07.2026 23:05

Anadolu Sağlık Sen Genel Başkanı Necip Taşkın, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü vesilesiyle yazılı bir basın açıklaması yaparak Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) kanlı darbe girişimini ve dini değerleri istismar eden sinsi yapılanmasını sert bir dille kınadı.

Genel Başkan Necip Taşkın’ın basın açıklaması şöyle:

"Bundan tam 10 yıl önce, 15 Temmuz 2016 gecesi ülkemiz, tarihinin en karanlık ve en hain saldırılarından birine maruz kalmıştır. Yıllarca kendisini bir eğitim ve hizmet hareketi olarak maskeleyen, mütedeyyen Müslümanların temiz dini duygularını, inançlarını ve iyi niyetlerini sinsice istismar eden FETÖ terör örgütü, devletimizin kılcal damarlarına sızarak kendi emelleri doğrultusunda bir kalkışmaya cüret etmiştir.

Yüce dinimiz İslam’ın kutsallarını kendi kirli emellerine alet eden bu hain şebeke, o gece Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki unsurlarını harekete geçirmiş, milletin parasıyla alınan silahları, tankları ve savaş uçaklarını yine bu aziz milletin üzerine doğrultmuştur. Diyanet İşleri Başkanlığı raporlarında da açıkça ortaya koyulduğu üzere, bu örgütün ne dinle ne de imanla bir bağı vardır; varlıkları tamamen inanç istismarı üzerine kuruludur.

 "Sağlık Çalışanlarımız ve Milletimiz O Gece de Destan Yazmıştır"

15 Temmuz gecesi başta Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Emniyet binalarımız olmak üzere sivil halkın üzerine acımasızca ateş açılmıştır. Bu hain kalkışmada, 251 vatan evladımız şehit düşmüş, binlerce vatandaşımız ise gazi olmuştur. O gece, canını hiçe sayarak meydanlara koşan aziz milletimiz ve yaralılarımıza nefes olmak için hastanelere akın eden kahraman sağlık çalışanlarımız, hainlerin karşısında adeta çelikten bir siper olmuştur. Milletimizin iradesine pranga vurulamayacağı o gece tüm dünyaya bir kez daha ilan edilmiştir.

"Dini ve Millî Değerlerimizin İstismarına Asla Müsaade Etmeyeceğiz"

Anadolu Sağlık Sen olarak, devletimizin bağımsızlığına, milletimizin iradesine ve inanç hürriyetimize kasteden her türlü terör örgütünün ve illegal yapılanmanın karşısında durmaya devam edeceğiz. Temiz inanç dünyamızın, FETÖ ve benzeri karanlık odaklar tarafından maneviyat ticaretiyle sömürülmesine, devlet kurumlarının ve liyakatin zedelenmesine asla müsaade edilmemelidir. Dini istismar eden bu yapılara karşı toplumsal uyanıklığımızı en üst seviyede tutmak zorundayız.

Bu vesileyle, vatanımızın birliği ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden 251 şehidimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Milletimizin bir daha böyle acılar ve ihanetler yaşamamasını temenni ediyorum.”

186. Sayı

185. SAYI

184. Sayı

183. Sayı

182. Sayı

181. Sayı

180. Sayı

179. Sayı

178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

4 MİLYAR TL’Yİ YÖNETTİ, KENDİ AYLIK GELİRİNİ "UNUTTU"!

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: “15 TEMMUZ RUHUNU HER DAİM DİRİ TUTMALIYIZ”

DURUŞUMUZ MİLLİ YERİMİZ DEVLETİN YANI

ÇİFTALAN GENÇLİK KAMPI, İSTANBULLU ÇOCUKLARI DOĞAYLA BULUŞTURUYOR

DİNİ DUYGULARI İSTİSMAR EDEN HAİN ŞEBEKE, MİLLETİN İRADESİNE VE CANINA KASTETMİŞTİR

“15 TEMMUZ MİLLETİMİZ İÇİN TARİHİ BİR İMTİHANDI!”

GENÇ VOLEYBOLCULAR FİLEDE YILDIZLAŞTILAR

BAYRAMPAŞA'DA 15 TEMMUZ HAİN SALDIRININ 10. YILI YAPILAN PROGRAMLA ANILIYOR

ACI BİBERİN MUCİZEVİ FAYDASI: ÖMRÜ UZATIYOR

15 TEMMUZ DÜZENLEMESİ: METROBÜSTE GÜZERGÂH DEĞİŞTİ, 6 DURAK KAPATILDI

SUMUD FİLOSU İÇİN NETANYAHU HAKKINDA KIRMIZI BÜLTEN KARARI

ABDULLAH ÖZDEMİR, BEŞ İLÇEDE TEŞKİLAT MENSUPLARI VE AİLELERİYLE PİKNİKTE BULUŞTU

BAŞSAVCILIK VALİLİĞE BİLDİRDİ: İNAN GÜNEY GÖREVE DÖNÜYOR

İBB'NİN YAPMADIĞINI ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ YAPIYOR: KARABURUN KAYALIKLAR BÖLGESİNİ TEMİZLİYOR

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ’NDE 15 TEMMUZ TEMALI RESİM SERGİSİ AÇILDI

SULTANGAZİ’DE YAZ NEŞESİ AİLE ETKİNLİKLERİ

DSP MECLİS GRUBUNDAN KAYMAKAM ÇİFTÇİ’YE ZİYARET

MUHSİN YAZICIOĞLU SORUŞTURMASINDA 10 İLDE OPERASYON: 25 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

TÜRKİYE’NİN KURU MEYVE İHRACATININ YÜZDE 62’SİNİ EGELİ İHRACATÇILAR YAPTI

AKLI SELİM DÜŞÜNEN BAYRAMPAŞLILARA SORUYORUZ: YAPILAN PROJELERDE KAMU YARARI MI, KİŞİSEL ÇIKARLAR MI?

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
Haber Merkezi

Haber Editörü

Haber Merkezi

  • EDİTÖR
  • ÖZEL HABER
  • BAYRAMPAŞA KON.ÇALIŞTAY
  • X HABER

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.AMED SPORTİF FAALİYETLER 0 0 0 0 0 0
2.BEŞİKTAŞ A.Ş. 0 0 0 0 0 0
3.CORENDON ALANYASPOR 0 0 0 0 0 0
4.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0
5.ÇORUM FK 0 0 0 0 0 0
6.ERZURUMSPOR FK 0 0 0 0 0 0
7.EYÜPSPOR 0 0 0 0 0 0
8.FENERBAHÇE A.Ş. 0 0 0 0 0 0
9.GALATASARAY A.Ş. 0 0 0 0 0 0
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 0 0 0 0 0 0
11.GENÇLERBİRLİĞİ 0 0 0 0 0 0
12.GÖZTEPE A.Ş. 0 0 0 0 0 0
13.İSTANBUL BAŞAKŞEHİR FK 0 0 0 0 0 0
14.KASIMPAŞA A.Ş. 0 0 0 0 0 0
15.KOCAELİSPOR 0 0 0 0 0 0
16.KONYASPOR 0 0 0 0 0 0
17.SAMSUNSPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0
18.TRABZONSPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0