DEVLET BAHÇELİ, ALPARSLAN TÜRKEŞ’İN VEFATININ YIL DÖNÜMÜ MESAJINI YAYIMLADI

DEVLET BAHÇELİ, ALPARSLAN TÜRKEŞ’İN VEFATININ YIL DÖNÜMÜ MESAJINI YAYIMLADI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alparslan Türkeş’in vefatının 26. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Alparslan Türkeş’in vefatının 26. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Bütün engellere rağmen milliyetçilik, bir siyasi proje olarak halka ulaşınca vatandaşlarımızın partimize olan ilgisi artmış ve siyasi bir kurum olarak Milliyetçi Hareket Partisi, millet sinesinde sağlam ve sarsılmaz bir zemin bulmuştur. Merhum Türkeş Bey yolundan hiç dönmemiştir" dedi.

MHP BAYRAMPAŞA İLÇE BAŞKANLIĞI MESAJ YAYIMLADI

MHP Bayrampaşa İlçe Başkanlığı Bayrampaşa'nın çeşitli noktalarında  merhum Alparslan Türkeş'i yad eden afişler astı. MHP İlçe Başkanı Av. İsmail Arslan'ın mesajının yayımlandığı mesajda:" BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ davadır, ahlaktır,akıldır, gönüldür. Vefatının yıl dönümünde Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş'i rahmet ve dualarla anıyoruz." yazmaktadır.

ALPARSLAN TÜRKEŞ'İN ÖZLÜ SÖZLERİ

  • Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin.
  • Bölünme kabul etmez, kutsal bir bütün halinde Büyük Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz...
  • Emirlere mutlak itaat lâzımdır. Laubali, gevşek, disiplinsiz, metotsuz kimselerle dâvamız yürümez. Her şeyde örnek olmak lâzımdır.
  • Millî kalkınmamızı gerçekleştirmek, her Türk ferdini hür yapabilmek için Türk Milletini yeniden kurmak zorundayız. Vatandaşlarımız arasında parti, mezhep, ırk ve bölge farkı gözetmeksizin karşılıklı sevgi ve saygıya dayanan bağlar dokuyacağız.
  • Başarı için muntazam plânlı çalışma yapmak lâzımdır. Son nefesimizi verinceye kadar çalışacağız.
  • Cesaret, yüreklilik, atılganlık olmayan hiçbir dâva başarıya ulaşamaz.
  • Alınan görevleri yapmak ve yapıldığını takip etmek lâzımdır. Millet hayatında başarı devamlılığa bağlıdır.