Tarih: 02.11.2022 11:15

DEVA BAYRAMPAŞA BASINLA BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

DEVA Partisi Bayrampaşa İlçe Teşkilatı’nda yerel basının temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelen başkan Ertan ve yönetim kurulu üyeleri Yusuf Çoklar, Ömer Agül, Şakir Gökçeker, Metin Sezen, Mehmet Sarışahin, Gülşah Saydan ve Deniz Saydan, partilerinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Henüz 2.5 yıllık bir parti olduklarını, Bayrampaşa’da dokuz aydan beri çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Ertan; “Bayrampaşa’nın DEVA'sı hazır diyerek dokuz ay önce yola çıktık. Öncelikli olarak yönetimi kurduk ve teşkilatlanmayı tamamladık. Bayrampaşa’nın 11 mahallesinin 9’unda teşkilatlandık ve mahalle başkanlarımız var. İki mahallemizde de görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Yakında kadın arkadaşlarımız da ev ziyaretlerine başlayacak” dedi.



ÖNCELİĞİMİZ PARTİMİZİ HALKA TANITMAK
Bayrampaşa’da yerel siyasetten çok genel siyasete ağırlık verdiklerini ve partilerini tanıtmaya gayret ettiklerini belirten Altan Ertan, “Dertlere deva olmaya geldik diyerek arkadaşlarımızla birlikte Bayrampaşa’yı mahalle mahalle dolaşarak esnaf ve vatandaşları ziyaret ediyoruz. Halkımıza, partimizin çalışmalarını ve projelerini anlatıyor hem de halkımızın istek, öneri ve en önemlisi de şikayetlerini dinliyoruz. Biz bu yola koltuk sevdasıyla çıkmadık, biz hizmet için varız. Bayrampaşa’da genel seçimlerle ilgili çalışmalar sürdürüyoruz. Partimizi ve logomuzu tanıtıyoruz. Partimizin 21 eylem planı var. Bunlardan eğitim, sağlık, ekonomi, adil yargı, doğa ve çevre politikaları gibi 11 tanesinin lansmanı yapıldı. Şuanda bizim konumuz genel seçim. Çok bütçemiz ve gelirimiz yok. İl ve ilçe başkanları olarak bu yükün altına girdik. Parti olarak yasa gereği devlet desteği almadığımız için bu yükü biz yüklendik. İlk gayemiz partimizin tanıtımı. Sonra genel merkez politikalarını tanıtıyoruz. Ben bunu milli mücadele olarak görüyorum” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —