DAMAK ZEVKİNİZ AÇILDI

DAMAK ZEVKİNİZ AÇILDI

Bir süre önce müşterilerinin hizmetine giren Arnavutköy Çilingir Mahallesinde güzel bir mekan olarak tasarlanan ŞEN BESİCİLİK ET&MANGAL kalabalık bir davetli katılımıyla resmi açılışını yaptı.

Son zamanlarda hızla artan şehir dışında Et & Mangal Restaurant kültürü vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Bir süre önce kendi üretimleriyle besicilik yapan Şen Besicilik, kendi ürettikleri hayvansal ürünleri ile ET & Mangal Restaurant hizmeti vermeye başlamıştı. ŞEN BESİCİLİK ET&MANGAL kalabalık bir davetli katılımıyla resmi açılışını da dualarla açtı. Açılışa Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, KONSİAD Başkanı kemal Çelik, Bozkırlılar Vakfı Başkanı Kamil Bilgin, Bozkırlılar derneği başkan adına Mehmet Güven ve derneklerin yönetim kurlu üyeleri ile dostları katıldı. Kurdeleyi birlikte Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta mekanın hayırlı olmasını diledi. yapılan dua sonrası bismillah diyerek kurdele kesildi açılış yapıldı.

Açılışta misafirleriyle tek tek ilgilenen ŞEN BESİCİLİK ET&MANGAL´ın sahibi İşadamı Hasan Hüseyin Sarıbacak, müşteri memnuniyeti ilk prensibimiz diyerek katılımcılara teşekkür etti.

Bahçesi, bahçe kabinleri ve iki katlı kapalı alanıyla hazırlanan, güzel bir mekandan oluşan Şen Besicilik Et & Mangal damak zevkinize uygun ürünleriyle ailecek, iş arkadaşlarınızla ve şirket yemeklerinizde rahatlıkla seçebileceğiniz bir mekandır.



BELEDİYE BAŞKANI KİM OLSUN?


Anahtar Kelimeler: DAMAK ZEVKİNİZ AÇILDI