Burada yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan, orman filosuna katılan yeni hava araçlarının görev yerlerine uğurlanacağını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeşil vatanın korunmasında, geliştirilmesinde, orman varlığının daha da zenginleştirilmesinde görev alanlara şükranlarını iletti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasında geçtiğimiz Cuma Günü vefat eden Orman Dede, Rahim Demirbaş’ı da unutmadı. Övgüyle bahsederek başsağlığı ve rahmet diledi.
EMİNE ERDOĞAN’DAN TAZİYE MESAJI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Orman Dedesi" olarak anılan Rahim Demirbaş'ın vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.
"Doğaya duyduğu sonsuz sevgi ve bu uğurda gösterdiği eşsiz gayret herkesin büyük takdirini toplamış, 3. Uluslararası Sıfır Atık Zirvemizde kendisine 'Sıfır Atık Çevre Kahramanları Ödülü'nü takdim etmiştik. Onun anlamlarla yüklü yaşamı bizlere gösterdi ki; inanmak, sabretmek ve emek vermekle çorak topraklar ormanlara dönüşebilir. Bu anlamlı mirası el birliğiyle yaşatacağımıza inanıyor, Rahim Demirbaş öğretmenimize Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Rabbim mekanını cennet eylesin."
İstanbul
04.06.2025