Tarih: 05.01.2023 16:01

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, SEÇİM TARİHİ İLE İLGİLİ KONUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar:

“SEÇİM TARİHİNİ GÜNCELLEYEBİLİRİZ”

Sizlerle birlikte tüm milletimizin büyük umutlar ve heyecanlarla girdiği 2023 yılı inşallah hayırlara vesile olacaktır. Kuruluşumuzun 21,5 yılını ve iktidarımızın 20 yılını geride bıraktığımız şu günlerde yeni bir imtihanın da eşiğindeyiz. Mevsim şartlarını dikkate alarak belki birazcık öne çekerek tarihini güncelleyeceğimiz 2023 seçimlerinin önemini en iyi sizler biliyorsunuz. Milletin kurduğu, iktidara getirdiği ve her mücadelesinde yanında yer aldığı bir siyasi teşekkül olarak tarif ettiğimiz AK Parti'nin bu imtihanı da başarıyla geçmesini sağlamak öncelikle bizlerin, buradaki heyetin sorumluluğundadır.

"BİZ HALA SANDIKTA KİMİNLE YARIŞACAĞIMIZI BİLMİYORUZ"

Neyse seçim tarihi geldi çattı. Biz hala sandıkta kiminle yarışacağımızı bilmiyoruz. Milletimiz önüne kim ve kimler çıkartılacak hala bilmiyor. Dikkat ederseniz çıkacak demiyorum, çıkarılacak diyorum. Çünkü masada kimsenin kendi kararı ve iradesiyle ortaya çıkma imkanı olmadığı, bir yerlerden alınacak işaretin beklendiği çok açık ve net şekilde anlaşılıyor. Dünyayı dört dolandılar ama herhalde işareti henüz alamadılar.

Dolayısıyla güya adayı belirleyecek olan masanın etrafındakiler de henüz bunun kim olacağını bilmiyor. Malum olduğu üzere daha önceki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP'nin başındaki zat, kendisi karşımıza çıkmaya cesaret edemediği için hep birilerini öne sürmüştür. Bu defa bakıyorsunuz bazen cesaretini toplayacak gibi oluyor, sonra yeniden geri çekiliyor, ardından tekrar adaylığa niyetli gibi davranıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —