ÇİN HALK CUMHURİYETİ BÜYÜKELÇİSİ’NDEN DOĞU PERİNÇEK’E ZİYARET

Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçisi Liu Shaobin, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’i ziyaret etti.

TARİH: 29.11.2024 09:53
Son Güncelleme: 29.11.2024 09:53

Vatan Partisi İstanbul İl Merkezi’nde yapılan ziyaret, Büyükelçi’nin görev değişikliği sebebiyle veda ziyareti amacıyla yapıldı.

Çin Halk Cumhuriyeti heyetinde Büyükelçi Liu Shobin’e İstanbul Başkonsolosu Wei Xiaodong, Büyükelçilik Kültür Müsteşarı eşlik etti.

Vatan Partisi heyetinde Genel Başkan Doğu Perinçek, Genel Başkan Yardımcısı Serdar Üsküplü, MYK Üyesi Şule Perinçek, MYK Üyesi, Sanayici ve İş Adamları Bürosu Başkanı Cem Dikmen, Uluslararası İlişkiler Bürosu 1. Sekreteri Berke Mustafa Berkil, Kaynak Yayınları Yöneticisi Mehmet Sabuncu hazır bulundu.

Doğu Perinçek’e Özel Ziyaret

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek için özel olarak Ankara’dan İstanbul’a gelen Büyükelçi Liu Shaobin, ‘’Dört sene içerisinde İstanbul İl Merkezi’ne hiç gelmedim. Yeni alacağım görevden ötürü Genel Başkan Doğu Perinçek’i ziyaret etmek istedim. Görevim süresince Genel Başkan ve Şule Perinçek ile geniş dostluk kurduk. Bunu hep hatırlayacağım. Bunun için içten teşekkürlerimi sunarım’’ ifadelerine yer verdi.

ÇKP ile Vatan Partisi’nin dostluğunu önemsediğini söyleyen Shaobin, ‘’İki parti arasındaki dostluk sürekli derinleşecektir. Bu dostluk Doğu’da itici güç olacaktır. Daha kapsamlı ve derinlikli, çeşitli ilişkiler kurmak istiyoruz. Türkiye’nin ulusal ve uluslararası rolüne önem veriyoruz. Xi Jinping’in dediği gibi, 100 yıldır görülmemiş değişiklikler içinde olan bir dünya var. Gazze, aynı zamanda bizim de davamız. Oradaki halk büyük bir mücadele içinde’’ dedi.

Dağ Dağa Kavuşmaz, İnsan İnsana Kavuşur

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, iki parti arasındaki geçmişe dayanan dostluğa vurgu yaparak ‘’ Büyükelçi yoldaşımız Türkiye ve Çin Halk Cumhuriyeti ve ÇKP ve Vatan Partisi yoldaşlığının çok büyük katkılarda bulundu. Türkiye’de dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur Çin’le aranızda dağlar var. O dağlar hem de ırmaklar bizi birleştirecek. Türkiye’nin ve Vatan Partisi’nin olduğu her yer, aynı zamanda Büyükelçinin de vatanıdır’’ sözlerine yer verdi.

Vatan Partisi’nin üç yıl içerisinde hükumette anahtar konumda olacağını söyleyen Perinçek, ‘’Türkiye, Atlantik sisteminden ayrılıyor. Asya’ya yerleşiyor. Bu, stratejik ve özenle seçilen bir süreç. Türk milleti de bu görüşte. Anadolu’da %80-90 oranında Çin dostluğu var. Bunun yanında %90 oranında ABD karşıtlığı var’’ dedi.

Doğu Perinçek, Türk - Çin dostluğuna yapmış olduğu destekleri ve ÇKP ve Vatan Partisi’nin arkadaşlığına oluşturduğu katkılardan dolayı teşekkür etti. Büyükelçi ve heyetine Kaynak Yayınları’ndan çıkan Mao Zedung’un altı ciltlik Seçme Eserler kitabı hediye edildi.

Büyükelçi Liu Shaobin, Vatan Partisi Genel Başkan'ı Doğu Perinçek ziyaretinden sonra Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek'i ziyaret etmek üzere Vatan Partisi İstanbul İl Merkezi’nden ayrıldı.

183. Sayı

182. Sayı

181. Sayı

180. Sayı

179. Sayı

178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

174, Sayı

173. Sayı

172. sayı

BAYRAMPAŞA’NIN GURURU CEMAL ÖZTÜRK’TEN ULUSLARARASI BAŞARI

BAYRAMPAŞA SİVASLILAR DERNEĞİ’NDEN 10 BİN ASKIDA EKMEKLİK DAYANIŞMASI

SIFIR ATIK GÜNÜ’NDE EYÜPSULTAN’DA ANLAMLI ETKİNLİK: “ATIK YOK, HAYAL GÜCÜ VAR”

İSTANBUL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YENTÜR’DEN BAŞKAN VEKİLİ AKIN’A ZİYARET

YEŞİLAY'DAN UYARI: "SOSYAL MEDYA HEM BAĞIMLILIK OLUŞTURUYOR HEM DİĞER BAĞIMLILIKLARA ZEMİN HAZIRLIYOR"

BU GİDİŞAT SÜRDÜRÜLEMEZ! LİYAKAT YOKSA DEVLET ZAYIFLAR

MUHTAR ADAYI ÖZLEM DEMİR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ AKIN’A ZİYARET

BAYRAMPAŞA MECLİSİNDE DENGELER DEĞİŞİYOR: BAĞIMSIZLAR DAĞILDI, AK PARTİ ÜYE SAYISI ARTTI

ÖZLEM DEMİR SAHAYA İNDİ: İLK DURAK AK PARTİ BAYRAMPAŞA

200. GÜN YÜRÜYÜŞÜ GÜZELDİ TRAFİK ENGELİ TEPKİ GÖRDÜ

MUHSİN YAZICIOĞLU BAYRAMPAŞA’DA DUALARLA ANILDI

BAYRAMPAŞA’DA ÇOCUK EĞİTİMİ İÇİN MEB İLE ORTAK PROTOKOL

BAYRAMPAŞA’DA EĞİTİM İÇİN ORTAK AKIL BULUŞMASI

“ATEŞLE OYNAMAYINIZ, TÜRK MİLLETİNİ KARŞINIZDA BULURSUNUZ!”

BAYRAMPAŞA’DA ADALET YÜRÜYÜŞÜ: "200 GÜNDÜR İDDİANAME NEREDE?"

KÂĞITHANE’DE YEŞİL ALANLARDA BAKIM VE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

DÜNYA TİYATRO GÜNÜ, GAZİOSMANPAŞA’DA DOĞAÇLAMA TİYATRO ETKİNLİĞİ İLE KUTLANDI

ARNAVUTKÖY MERKEZ CAMİİ YENİLENİYOR: RİSKLİ YAPI YIKILIYOR, YERİNE MODERN CAMİ GELİYOR

BAYRAMPAŞA BİLİM VE SANAT MERKEZİ’NDE MATEMATİK SANATLA BULUŞTU: Pİ GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI!

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
ÇİN HALK CUMHURİYETİ BÜYÜKELÇİSİ’NDEN DOĞU PERİNÇEK’E ZİYARET

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 26 20 2 4 44 64
2.FENERBAHÇE A.Ş. 27 17 1 9 33 60
3.TRABZONSPOR A.Ş. 27 18 3 6 24 60
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 27 15 5 7 18 52
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 27 12 8 7 14 43
6.GÖZTEPE A.Ş. 26 11 5 10 10 43
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 26 8 7 11 -2 35
8.KOCAELİSPOR 27 9 12 6 -9 33
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 27 8 10 9 -10 33
10.CORENDON ALANYASPOR 27 6 8 13 1 31
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 26 7 10 9 -4 30
12.TÜMOSAN KONYASPOR 27 7 11 9 -8 30
13.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 27 6 14 7 -9 25
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 27 6 14 7 -18 25
15.KASIMPAŞA A.Ş. 27 5 13 9 -15 24
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 27 4 12 11 -27 23
17.İKAS EYÜPSPOR 27 5 15 7 -19 22
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 27 4 18 5 -23 17
  • Perşembe 13.3 ° / 10.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 12.2 ° / 10.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 15.2 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı