ÇİN HALK CUMHURİYETİ BÜYÜKELÇİSİ’NDEN DOĞU PERİNÇEK’E ZİYARET

Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçisi Liu Shaobin, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’i ziyaret etti.

TARİH: 29.11.2024 09:53
Son Güncelleme: 29.11.2024 09:53

Vatan Partisi İstanbul İl Merkezi’nde yapılan ziyaret, Büyükelçi’nin görev değişikliği sebebiyle veda ziyareti amacıyla yapıldı.

Çin Halk Cumhuriyeti heyetinde Büyükelçi Liu Shobin’e İstanbul Başkonsolosu Wei Xiaodong, Büyükelçilik Kültür Müsteşarı eşlik etti.

Vatan Partisi heyetinde Genel Başkan Doğu Perinçek, Genel Başkan Yardımcısı Serdar Üsküplü, MYK Üyesi Şule Perinçek, MYK Üyesi, Sanayici ve İş Adamları Bürosu Başkanı Cem Dikmen, Uluslararası İlişkiler Bürosu 1. Sekreteri Berke Mustafa Berkil, Kaynak Yayınları Yöneticisi Mehmet Sabuncu hazır bulundu.

Doğu Perinçek’e Özel Ziyaret

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek için özel olarak Ankara’dan İstanbul’a gelen Büyükelçi Liu Shaobin, ‘’Dört sene içerisinde İstanbul İl Merkezi’ne hiç gelmedim. Yeni alacağım görevden ötürü Genel Başkan Doğu Perinçek’i ziyaret etmek istedim. Görevim süresince Genel Başkan ve Şule Perinçek ile geniş dostluk kurduk. Bunu hep hatırlayacağım. Bunun için içten teşekkürlerimi sunarım’’ ifadelerine yer verdi.

ÇKP ile Vatan Partisi’nin dostluğunu önemsediğini söyleyen Shaobin, ‘’İki parti arasındaki dostluk sürekli derinleşecektir. Bu dostluk Doğu’da itici güç olacaktır. Daha kapsamlı ve derinlikli, çeşitli ilişkiler kurmak istiyoruz. Türkiye’nin ulusal ve uluslararası rolüne önem veriyoruz. Xi Jinping’in dediği gibi, 100 yıldır görülmemiş değişiklikler içinde olan bir dünya var. Gazze, aynı zamanda bizim de davamız. Oradaki halk büyük bir mücadele içinde’’ dedi.

Dağ Dağa Kavuşmaz, İnsan İnsana Kavuşur

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, iki parti arasındaki geçmişe dayanan dostluğa vurgu yaparak ‘’ Büyükelçi yoldaşımız Türkiye ve Çin Halk Cumhuriyeti ve ÇKP ve Vatan Partisi yoldaşlığının çok büyük katkılarda bulundu. Türkiye’de dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur Çin’le aranızda dağlar var. O dağlar hem de ırmaklar bizi birleştirecek. Türkiye’nin ve Vatan Partisi’nin olduğu her yer, aynı zamanda Büyükelçinin de vatanıdır’’ sözlerine yer verdi.

Vatan Partisi’nin üç yıl içerisinde hükumette anahtar konumda olacağını söyleyen Perinçek, ‘’Türkiye, Atlantik sisteminden ayrılıyor. Asya’ya yerleşiyor. Bu, stratejik ve özenle seçilen bir süreç. Türk milleti de bu görüşte. Anadolu’da %80-90 oranında Çin dostluğu var. Bunun yanında %90 oranında ABD karşıtlığı var’’ dedi.

Doğu Perinçek, Türk - Çin dostluğuna yapmış olduğu destekleri ve ÇKP ve Vatan Partisi’nin arkadaşlığına oluşturduğu katkılardan dolayı teşekkür etti. Büyükelçi ve heyetine Kaynak Yayınları’ndan çıkan Mao Zedung’un altı ciltlik Seçme Eserler kitabı hediye edildi.

Büyükelçi Liu Shaobin, Vatan Partisi Genel Başkan'ı Doğu Perinçek ziyaretinden sonra Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek'i ziyaret etmek üzere Vatan Partisi İstanbul İl Merkezi’nden ayrıldı.

184. Sayı

183. Sayı

182. Sayı

181. Sayı

180. Sayı

179. Sayı

178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

174, Sayı

173. Sayı

MHP BAYRAMPAŞA MECLİS ÜYELERİNDEN İSTANBUL İL BAŞKANI VOLKAN YILMAZ’A ZİYARET

MÜFTÜLER EMANETLERİ SAHİPLERİNE ULAŞTIRDI

YANİ YAZARIMIZ SİYAMİ BOYLU FİKİR DÜNYASINDA BİZLERLE

EDEP’TEN"ŞEHİTLERİMİZ İÇİN HATİM, SURE VE SALAVAT: VEFA VE DUA BULUŞMASI"

MÜFTÜLERDEN BALKANLAR’DAKİ YETİMLERE ANLAMLI ZİYARET

RUMELİ BALKAN ÇALIŞTAYI TÜRKİYE BOSNA SANCAK DERNEĞİ’NDE YAPILDI

FENERBAHÇE İSTANBUL JET EUROCUP 1 ŞAMPİYONU

RAMS PARK'TA GALATASARAY ŞOVU: ŞAMPİYON GİBİ

ÖĞRENCİLER İÇİN GÜVENLİ YOL: ZABITA OKUL ÖNLERİNDE GÖREVDE

SULTANGAZİ BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ TARİHİNDE BİR İLK!

HASTA NAKİL AMBULANSLARI HASTA VE YAKINLARINA BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLIYOR

BAYRAMPAŞA’DAN DÜNYA BİLİMİNE UZANAN BAŞARI

GEZETEMİZDE YENİ BİR SOLUK "BAYRAMPAŞA İÇİN SORUMLULUK VAKTİ: BEN DE YAZIYORUM!" DEDİ

23 NİSAN ULuSAL EĞEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN.

MOSTAR KÖPRÜSÜ’NDE TEHLİKE ÇANLARI: BAKIMSIZLIK FELAKETE DAVETİYE ÇIKARIYOR!

ABDURRAHMAN DURSUN, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

İBRAHİM AKIN GRUP BAŞKANI GİBİ KONUŞTU: 2025 YILININ 10 AYINA AİT FAALİYETE HİÇ DEĞİNMEDİ

"HASAN MUTLU" GERGİNLİĞİ: "İSİM SİLMEKLE HİZMET UNUTULMAZ!"

ALİ CENGİZ YILMAZ’DEN ALTERNATİF DENETİM RAPORU

ALİ KARAHASANOĞLU’NUN MUHALEFET ŞERHİ KONUŞMASI

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
ÇİN HALK CUMHURİYETİ BÜYÜKELÇİSİ’NDEN DOĞU PERİNÇEK’E ZİYARET

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 31 23 3 5 49 74
2.FENERBAHÇE A.Ş. 31 19 2 10 35 67
3.TRABZONSPOR A.Ş. 31 19 4 8 24 65
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 31 16 7 8 18 56
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 31 14 8 9 21 51
6.GÖZTEPE A.Ş. 31 13 6 12 12 51
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 31 11 8 12 -2 45
8.TÜMOSAN KONYASPOR 31 10 11 10 -2 40
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 31 9 12 10 -3 37
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 31 9 12 10 -11 37
11.KOCAELİSPOR 31 9 13 9 -10 36
12.CORENDON ALANYASPOR 31 6 10 15 -1 33
13.KASIMPAŞA A.Ş. 31 7 14 10 -16 31
14.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 31 7 17 7 -14 28
15.İKAS EYÜPSPOR 31 7 17 7 -19 28
16.HESAP.COM ANTALYASPOR 31 7 17 7 -21 28
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 31 5 15 11 -34 26
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 31 5 20 6 -26 21
  • Salı 15.7 ° / 9 ° Güneşli
  • Çarşamba 16.3 ° / 8.5 ° Güneşli
  • Perşembe 15.1 ° / 9.6 ° false