CHP BAYRAMPAŞA İLÇESİ ALİCAN ÇAM’A TESLİM

CHP BAYRAMPAŞA İLÇESİ ALİCAN ÇAM’A TESLİM

31 Mart yerel seçimler için Bayrampaşa Belediye Başkan Aday Adaylığı için istifa eden önceki dönem İlçe Başkanı Hasan Mutlu’nun yerine oy birliğiyle Alican çam ilçe başkanı oldu.

İlçe Başkanı Hasan Mutlu’nun istifasından sonra İdris Cihan Kuru CHP Bayrampaşa İlçe başkanlığını vekaleten yürütüyordu.  Yönetim kurulunun oy birliğiyle ilçe Başkanlığına Alican Çam seçildi.

Alican Çam’ın ilk ziyareti Bayrampaşa meclisi oldu. Bayrampaşa Belediyesi Ocak 2024 Ayı ikinci oturumu ziyaret eden Alican Çam’ı meclis üyeleri meclis sonrası toplu olarak ilçe başkanlığına giderek hayırlı olsun diledi. Belediye Başkan Aday Adayı ve önceki dönem ilçe Başkanı hasan Mutlu dahil partililer de sosyal medya hesaplarından tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Alican Çam Kimdir?    

09.07.1993 yılında İstanbul Bakırköy ilçesinde doğdum. İlk ve ortaokulu Bayrampaşa Hürriyet İlköğretim Okulu'nda, Liseyi Fatih Pertevniyal Lisesi'nde, Lisans eğitimimi İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Yüksek lisans eğitimimi İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde İşletme tezli yüksek lisans bölümünde tamamladım. 2017-2021 yılları arasında tekstil sektöründe faaliyet gösteren bir firmada müdür olarak çalıştım. Son 2 yıldır da tekstil sektöründe erkek giyim markamı kurdum ve ticaretle uğraşıyorum.



Anahtar Kelimeler: BAYRAMPAŞA İLÇESİ ALİCAN TESLİM