CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu'dan sitem dolu sözler!

CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu

Bayrampaşa'da Cumhuriyet'in 97.yıldönümünün kutlanmasının ardından CHP ilçe Başkanı Hasan Mutlu açıklamalarda bulundu.

Bayrampaşa'da Cumhuriyet'in 97.yıldönümünün kutlama töreni gerçekleştirildi. Tören sırasında çelenklerinin koyulmasına izin verilmeyen, ardından tören bittikten sonra çelenklerini bırakan CHP grubu adına CHP İlçe Başkanı Hasan Mutlu sitem dolu ifadelerde bulundu.

Sözlerine "Burada Cumhuriyet'i kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün anıtı önüne bir çelenk koymamız bile zul görülmüştür" şeklinde başlayan Mutlu sözlerine şöyle devam etti:

"Her türlü engellemelere, her türlü sıkıntılara rağmen, Cumhuriyet değerlerine, ilkelerine ve Atatürk'e gönül vermiş bu değerler var oldukça biz de Cumhuriyet'imizi kutlamaya, Cumhuriyet değerlerimizin arkasında olmaya ve bu anıtımıza çelenk koymaya devam edeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'benim iki eserim var; birisi Cumhuriyet, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi'dir' demiştir. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi'nin birer üyesiyiz. Ve bugün Cumhuriyet Halk Partisi'nin  birer neferi olarak, Mustafa Kemal Atatürk'ün askerleri olarak, bu ilkelere ve değerlere gönül vermiş bireyler olarak buraya geldik. Burada 97. yılımızı kutluyoruz. Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. Bu vesileyle Cumhuriyetimizi kuran başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmetle ve sevgiyle anıyorum."