CHP 98. YILINI TÖRENLERLE KUTLUYOR

CHP 98. YILINI TÖRENLERLE KUTLUYOR

Cumhuriyet halk Partisi (CHP)nin kuruluşunun 98. Yılı tüm il ve ilçelerde olduğu gibi Bayrampaşa’da da çelenk töreniyle kutlandı.

CHP’nin 98. Kuruluş yılını CHP Bayrampaşa İlçe teşkilatı Atatürk anıtına çelenk koyarak kutladı. Kutlama saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra İlçe Başkanı Hasan Mutlu Atatürk anıtına çelenk sundu.

İlçe Başkanı Hasan Mutlu Atatürk anıtına çelenk sunmasının ardından yaptığı konuşmada “Kurucu liderimiz Gazi Mustafa kemal Atatürk, benim iki eserim var biri Türkiye Cumhuriyeti, biri de Cumhuriyet Halk Partisi demiştir. Bizlerde Atatürk’ün emaneti olan partimizi sonuna kadar koruyacağız. Hiç birimizin bana ne deme lüksü yoktur, birlik beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Törene katılan arkadaşlara teşekkür ederim” dedi.

Törene İlçe Başkanı Hasan Mutlu, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Milletvekili Adayı Mersin Balkan, Bayrampaşa Belediyesi Meclisi CHP Grup Sözcüsü Fatoş Serin Meclis Üyeleri Abdul Fettah Dindar, Ahmet Çapık, Yalçın Kaya, Bahri Beşkardeş,  Çetin Tüfekçi, Nesrin Özmen, Gökhan Dal ve partililer katıldı.  

     



Anahtar Kelimeler: . YILINI TÖRENLERLE KUTLUYOR