CHP BAYRAMPAŞA´DAN PROTOKOL ZİYARETİ

CHP BAYRAMPAŞA´DAN PROTOKOL ZİYARETİ

CHP Bayrampaşa İlçesi yeni yönetimi protokol ziyaretlerine başladı.

Bayrampaşa protokolüyle tanışma ziyaretleri kapsamında olağan kongrede yeni seçilen İlçe Başkanı Remzi Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba´yı makamında ziyaret etti. Yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulunan Kaymakam Osman Aslan Canbaba siyasi partilerin önemine vurgu yaptı.

İlçe Başkanı Remzi Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri Saadet Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanı İsmail Acar´ı da ilçe merkezinde ziyaret etti. Her iki partinin de yeni yapılan kongrelerinde yönetime gelen ilçe başkan ve yönetim kurlu üyeleri ülke gündemini ve Bayrampaşa gündemini değerlendirdi.

İlçe Başkanı Remzi Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürü Necati Aktuğ Şahin´i de makamında ziyaret ederek Bayrampaşa hakkında bilgi aldı.

Ziyaretler sonrası açıklama yapan İlçe Başkanı Remzi Albayrak ziyaretlerde gösterdikleri nezaket dolayısı ile Kaymakam Osman Aslan Canbaba´ya, SP İlçe Başkanı İsmail Acar´a, İlçe Emniye Müdürü Necati Aktuğ Şahin´e teşekkür etti.



Anahtar Kelimeler: BAYRAMPAŞA PROTOKOL ZİYARETİ