CEZAEVİ ALANI KENTSEL DÖŞÜMDE TAPU MÜJDESİ

CEZAEVİ ALANI KENTSEL DÖŞÜMDE TAPU MÜJDESİ

Bayrampaşa’da Eski Cezaevi alanı İBB tarafından yapılan kentsel dönüşüm Projesi Plan Tadilatı İBB meclisinin oy birliğiyle aldığı kararla tapu sorunu çözüldü.

Herkesin korkulu rüyası olan, her kafadan bir ses çıkan, çok tartışılan Eski Cezaevi alanı kentsel dönüşüm tapu meselesi, İBB Kentsel Yenileme-İmar ve Bayındırlık Komisyonu Müşterek Raporunu, 17 12 2020 tarihinde toplanan İBB meclisi, Bayrampaşa İsmetpaşa Mahallesi Eski cezaevi alanında yapılan kentsel dönüşüm olarak yapılan mekanların tapularının verilmesi oy birliğiyle karara bağlandı.

AK PARRTİ BAYRAMPAŞA İLÇEDEN TEŞEKKÜR

İBB meclisinin aldığı kentsel dönüşüm tapu kararı sonrası sosyal medya hesabından, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin saçlı yayınladığı mesajla teşekkür etti.    

Ersin Saçlı; “Müjde Bayrampaşa Tapu Önündeki Engel Kalkıyor Eski Cezaevi alanı, İsmetpaşa mahallesi İBB kentsel dönüşüm Projesi Plan Tadilatı AK PARTİ Meclis Üyelerimizin Teklifiyle ve Oy Birliği ile Geçmiştir Belediye Başkanımıza, Tüm İBB meclis Üyelerimize ve AK Parti grubumuza Teşekkür Ediyorum” dedi.



BELEDİYE BAŞKANI KİM OLSUN?