Tarih: 16.02.2020 10:52

CEMİL ÇUBUK DELEGELERLE

Facebook Twitter Linked-in

Toplantıya delegeler, muhtarlar; Terazidere Muhtarı Başkim Kosova, İsmetpaşa Muhtarı Semih Çelebi, Murat Mahallesi Muhtarı Seyit Keleş, Kocatepe Muhtarı Ahmet Gül, Kartaltepe Muhtarı Mustafa Onur, Vatan Mahalle  Muhtarı Cabahattin Uçar, Vatan Şehitleri Derneği Başkanı Aytül Kirazaldı,, Kosdivarlılar Dernek Başkanı İlker Türkoğlu, Kanatlar Dernek Başkanı Caner Çokçeken ve Cemil Çubuk dostları katıldı.

Toplantıda konuşan Cemil Çubuk ben değil biz diyen bir yönetimi seçeceksiniz diyerek birlikte bir yönetim göstereceklerinin mesajını verdi. Cemil Çubuk kartallar uçarak, yılanlar sürünerek tepeye çıkar, birde tüm sıkıntıları atlatarak bu hale geldiklerini ifade etti.

Çubuk; “Bayrampaşa’da Parti kurulalı iki ayıl oldu. Ciddi sıkıntılar çektik. Genel Başkanımızın dik durması sonrası bu sıkıntıları atlattık. Kongrede seçilirsek İlçe binasını daha güvenli bir yere taşıyacağız. Koltuğunda oturan bir yönetim değil problemlerini yerinde görerek konuşarak ortaya koyacağız. Nitelikli bir yönetim oluşturacağız. Ben sizin ferasetinize güveniyorum. Sandıkta doğru oy kullanacağınıza güveniyorum. İYİ Partiyi Bayrampaşa’da daha iyi yere getireceğiz.” Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —