ÇANKIRI MARUF SPOR KULÜP LOKALİ AÇILDI

ÇANKIRI MARUF SPOR KULÜP  LOKALİ AÇILDI

Bayrampaşa Belediyesinin her amatör kulübe bir tesis projesi içinde Kocatepe Barış parkı için yapılan tesis yapılan törenle açılarak Çankırı MARUF Spor Kulübüne teslim edildi.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner´in açılışını yaptığı törene  Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, Çankırı Maruf Spor Kulübü Başkanı Berat Atlas, Bayrampaşa belediye başkan yardımcıları, kulüp başkan ve yöneticileri, sporcular ile çok sayıda davetli katıldı.

Çankırı Maruf Spor Kulübü Başkanı Berat Atlas yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Atila Ayıner´e gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

Törende konuşan Başkan Aydıner, ?Amatör spor kulüplerimizden desteğimizi hiçbir zaman eksik etmedik. Seçimden önceki vaatlerimiz arasında Çankırı Maruf Spor Kulübü Binası yapmak da yer alıyordu. Bu vadimizi hızlı bir şekilde yerine getirerek yapımını tamamladığımız binayı kulübümüze teslim ettik.? dedi.

Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel konuşmasında kulübe başarılar diledi.

Yapılan konuşmaların ardından kulüp binasının açılış kurdelesini Başkan Aydıner, Kaymakam Şenel,  AK Parti İlçe Başkanı Saçlı ve Kulüp Başkanı Atlas birlikte kesti. Açılışın ardından davetlilere pilav ve tatlı ikram edildi.



BELEDİYE BAŞKANI KİM OLSUN?